Libnet.ro
UNICEF

15:00

De la Vilnius, Traian Basescu va face o escala la Chisinau

Adevărul Adevărul,
De la Vilnius, Traian Basescu va face o escala la Chisinau

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de site-ul Publika. md. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale.

OFICIAL Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie de Ziua Nationala a Romaniei la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, a confirmat Administratia Prezidentiala. Potrivit programului oficial, Basescu va sustine o conferinta de presa comuna cu presedintele Nicolae Timofti si va participa in jurul orei 18. 15 la receptia oferita de Ambasada Romaniei cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

UPDATE Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale. UPDATE Basescu va participa la o receptie de la ora 18.

Traian Basescu: Vin la Chisinau sa-i felicit pe moldoveni la ei acasa

Presedintele Romaniei Traian Basescu a precizat, la un briefing sustinut la Vilnius, ca va face o escala la Chisinau in drum spre Bucuresti pentru o discutie cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti.

Traian Basescu la receptia organizata la Chisinau cu ocazia Zilei Romaniei: Multumesc cetatenilor Republicii Moldova ca mi-au dat ocazia sa-mi inchei linistit mandatul. Al doilea stat romanesc vine si el in UE

Declaratia apartine presedintelui Romaniei Traian Basescu si a fost facuta in cadrul receptiei organizate, la Chisinau, de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, cu ocazia Zilei Romaniei.

Gelu Oltean, seful Departamentului de Informatii din Ministerul de Interne, a fost inaintat de Traian Basescu in grad de chestor principal

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul pentru inaintarea in gradul profesional de chestor principal de politie a lui Gelu Oltean, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din Ministerul de Interne departament cunoscut si sub numele Doi si-un sfert).

Traian Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul. Vin la Chisinau sa-i felicit pe moldoveni la ei acasa

Presedintele Romaniei Traian Basescu a precizat, la un briefing sustinut la Vilnius, ca va face o escala la Chisinau in drum spre Bucuresti pentru o discutie cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti.

Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de B1 TV. Presedintele ar urma sa participe la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Republica Moldova urmeaza sa parafeze vineri, cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Presedintele Basescu .

Traian Basescu efectueaza o vizita, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va efectua, vineri, o vizita la Chisinau pentru a avea o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Presedintele va participa si la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de Ambasada de la Chisinau. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Trec si pe la Chisinau, pentru o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Facem o escala la Chisinau, inainte de Bucuresti. Astazi, Ambasada Romaniei de la .

Traian Basescu ar putea merge astazi in Republica Moldova

Presedintele Romaniei Traian Basescu se va deplasa astazi in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, relateaza Publika. md, citand surse guvernamentale. --- * Update 10:00 Administratia prezidentiala nu a dorit sa comenteze informatia potrivit careia presedintele tarii urmeaza sa efectueze o vizita in cursul zilei in Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )