Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 13.30

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 13.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa,dupa reuniunea Consiliului European, incepand cu ora 13. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, dupa summitul UE: Guvernului ucrainean i se cere sa lupte impotriva extremismului

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa,dupa reuniunea Consiliului European.

Basescu, dupa summitul UE: Daca Rusia nu inceteaza se va ajunge la un razboi economic. Asa a inceput si al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Traian Basescu a facut un scurt rezumat despre deciziile luate la reuniunea Consiliului European. Seful statului a anuntat ca UE va trece la cea de-a treia etapa de sanctiuni ca va provoca un razboi economic daca Rusia nu va inceta.

Basescu: Daca Rusia nu inceteaza, se va ajunge la un razboi economic. Asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Traian Basescu a facut un scurt rezumat al deciziilor luate la reuniunea Consiliului European. Seful statului a anuntat ca UE va trece la cea de-a treia etapa de sanctiuni ca va provoca un razboi economic daca Rusia nu va inceta sa atenteze la independenta, integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei.

Traian Basescu: Lista inaltilor demnitari vizati de sanctiunile UE a fost completata cu inca 12 nume. S-a cerut tuturor sefilor de stat si de guvern sa nu desfasoare nicio intalnire bilaterala cu Rusia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, ca in Consiliul European s-a luat decizia ca lista inaltilor demnitari ai Rusiei, Ucrainei si din Crimeea care vor fi supusi sanctiunilor UE sa fie completata cu inca 12 nume. La cele 21 de persoane s-au adaugat inca 12 azi noapte, sunt persoane destul de importante in Federatia Rusa. Averile si conturile si actiunilor acestor 33 de persoane vor fi blocate peste tot in UE, a declarat seful statului, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul summitului Uniunii Europene care a avut ca principala tema criza din Ucraina. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Basescu se intalneste, miercuri, cu presedintele Republicii Moldova, Radu Timofti.

Presedintela Traian Basescu se intalneste, miercuri, la Iasi, cu omologul sau din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Cei doi presedinti vor face o declaratie de presa, la ora 12. Intalnirea va avea loc la Hotel Traian. Citeste si: Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu Astfel, la ora 12. 00, Traian Basescu si Nicolae Timofti vor avea convorbiri tete-a-tete, iar la ora 13. 15, seful statului roman va oferi un dejun de lucu in onoarea lui Nicolae Timofti.

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 9.45, inainte de participarea la reuniunea Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 9. 45, la Aeroportul International Henri Coanda, inainte de a pleca la Bruxelles, unde va participa la Summitul Partidului Popular European si, ulterior, la reuniunea Consiliului European.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 09.45, inainte de reuniunea Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 9. 45, la Aeroportul International Henri Coanda, inainte de a pleca la Bruxelles, unde va participa la Summitul Partidului Popular European si, ulterior, la reuniunea Consiliului European.

Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu omologul din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Dupa convorbiri tete-a-tete, cei doi presedinti vor face o declaratie de presa comuna.

Traian Basescu demagogie pana la capat in problema unirii Romaniei cu Republica Moldova

Cu ocazia intalnirii de la Iasi dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a iesit in evidenta discursul dublu de care da dovada presedintele Romaniei in privinta Basarabiei. Daca in tara presedintele face declaratii demagogice de unificare a Romaniei cu Republica Moldova, la intalnirile cu oficialitatile de peste Prut are un alt discurs.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )