Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu a decorat prelati din diaspora: Este semn de respect si de multumire a statului roman

B1 B1,
Traian Basescu a decorat prelati din diaspora: Este semn de respect si de multumire a statului roman

Presedintele Traian Basescu a decorat marti mai multi prelati, in semn de inalta apreciere pentru evlavia si harul de care au dat dovada in activitatea misionar-pastorala si daruirea cu care s-au implicat. continuă pe B1

Basescu a decorat prelati din diaspora: Este semn de respect si de multumire a statului roman

Presedintele Traian Basescu a decorat marti mai multi prelati, in semn de inalta apreciere pentru evlavia si harul de care au dat dovada in activitatea misionar-pastorala si daruirea cu care s-au implicat in viata comunitatilor romanesti din afara granitelor.

Traian Basescu, apel la Vladimir Putin sa condamne ferm actiunile din regiunea Donetsk si sa isi utilizeze autoritatea pentru a permite functionarea misiunii OSCE

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un mesaj transmis de Administratia Prezidentiala, ca retinerea reprezentantilor misiunii OSCE in Slaviansk, Ucraina, reprezinta un atac direct la eforturile internationale de detensionare a situatiei si un gest ilegal din partea unor forte paramilitare ilegitime.

Traian Basescu: Nu vreau sa se interpreteze ca mai sunt adept al tehnologiilor cu cianuri la Rosia Montana. / S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel, se ascunde bine contractul

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la o dezbatere pe teme economice, ca nu vrea sa se interpreteze ca mai este un adept al utilizarii tehnologiilor cu cianuri la Rosia Montana, pentru ca a vazut reactia populatiei, el precizand ca mineritul se poate dezvolta ecologic. Seful statului a criticat, la aceeasi dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, faptul ca au fost oprite lucrari la autostrazi si nu s-a pus nimic in locul lor, el adaugand: S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel. Se ascunde bine contractul Bechtel.

Traian Basescu: Pentru anul acesta vad capacitatea economiei de crestere intre patru si cinci procente

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara , ca politica Guvernului de a introduce 35 de taxe noi este gresita, ca si cum ai trage frana economiei, el precizand ca este, cu toate acestea,.

VIDEO Traian Basescu: Ideea ca o economie trecuta prin criza primeste imediat 35 de taxe noi e gresita / Pentru anul acesta vad capacitatea de crestere a economiei intre 4 si 5 procente / Sustin reducerea CAS, dar nu sunt suficient de inteligent sa intel

Presedintele Traian Basescu considera gresita ideea ca o economie care a trecut prin criza, cu eforturi si costuri politice formidabile, primeste, imediat ce se reechilibreaza, un set de 35 de taxe noi. In opinia mea, toate semnele arta ca economia lupta impotriva acestei politici a Guvernului si Fondului Monetar International in Romania, a afirmat seful statului, la o dezbatere organizata duminica de PMP. Cu toate acestea, seful statului s-a declarat optimist in privinta cresterii economice in 2014, spunand ca vede o capacitatea de crestere a economiei intre 4 si 5 procente in acest an. Presedintele a mai spus ca nu este impotriva reducerii CAS cu 5%, el mentionand insa ca nu este suficient de inteligent sa inteleaga de unde se va sustine masura, care inseamna 5,5 miliarde.

Traian Basescu, apel catre Putin sa isi utilizeze autoritatea pentru a permite buna functionare a Misiunii OSCE in Ucraina

Presedintele Traian Basescu face apel la presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa condamne ferm actiunile ilegale de natura militara din regiunea Donetsk si sa utilizeze toata autoritatea sa pentru a permite.

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen.

Traian Basescu: Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor facute de Rusia/ Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu scrie, intr-un mesaj transmis cu ocazia introducerii Republicii Moldova printre statele ai caror cetateni vor putea circula fara viza in spatiul european, ca aceasta apropiere a Chisinaului de Uniunea Europeana se petrece in contextul violentelor din Ucraina si presiunilor politice facute de Rusia asupra unor tari independente si suverane, Ucraina si Republica Moldova.

Traian Basescu: Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un mesaj transmis cu ocazia eliminarii vizelor UE pentru cetatenii moldoveni, ca evenimentul are loc pe fondul violentelor si presiunilor politice facute de Rusia.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat, luni, satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova, prin intermediul unui mesaj transmis de Administratia Prezidentiala. Vreau sa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )