Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu, despre primarul din Baia Mare: Chereches este un ticalos!

B1 B1,
Traian Basescu, despre primarul din Baia Mare: Chereches este un ticalos!

Traian Basescu nu este de acord cu candidatul la primaria din Baia Mare, Catalin Chereches, care a reusit sa candideze si sa obtina victoria, chiar daca eera arestat preventiv. in privinta acestui. continuă pe B1

Catalin Chereches castiga din puscarie Primaria din Baia Mare, cu 70% din voturi

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, castiga din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare cu un procent estimat de aproximativ.

Alegeri locale 2016 Baia Mare. Cine este Catalin Chereches, castigatorul fotoliului de primar

Catalin Chereches, primarul supendat al Baii Mari a castigat din inchisoare primaria Baia Mare la alegerile locale 2016. El a fost ales de proximativ 70% dintre baimarenii cu drept de vot.

A castigat alegerile din inchisoare. Catalin Chereches a fost ales primar in Baia Mare

O situatie cu totul inedita avem la Baia Mare. Catalin Chereches a castigat alegerile facandu-si campanie din inchisoare. Si cu un scor extrem de mare, peste 70%, potrivit.

100 de minute: Mesajul transmis din puscarie de primarul care a castigat un nou mandat la Baia Mare

Alessandra Stoicescu a citit la 100 de minute, de la Antena 3, mesajul transmis din puscarie de primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, care a castigat un nou mandat in.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie, la Baia Mare

UPDATE LUNI: Catalin Chereches a castigat un nou mandat la Primaria Baia Mare, cu peste 70% din voturi, desi se afla in arest la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, arata datele numaratorii paralele realizate de Coalitia pentru Baia Mare.

REZULTATE ALEGERI MARAMURES. Chereches a castigat cu circa 70% Primaria Baia Mare

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita, a castigat un nou mandat pentru sefia orasului obtinand 69,3% din.

Cine sunt candidatii cu probleme penale care au castigat alegerile: Scripcaru la Brasov, Olguta la Craiova, Chereches la Baia Mare, Negoita si Mutu la sectoarele 3 si 6

Datele partiale indica faptul ca in unele administratii mari din tara au castigat alegerile candidati cercetati penal sau trimisi in judecata. De pilda, la Craiova, Olguta Vasilescu PSD) ar fi castigat primaria orasului Craiova, anunta Adevarul. Aceeasi sursa relateaza ca Catalin Chereches a fost ales din inchisoare primar al orasului Baia Mare cu un procent de peste 70%. George Scripcaru a anuntat la Digi 24 ca brasovenii i-au acordat un nou mandat de primar. In Bucuresti, la primariile sectoarelor 3 si 6, sondajele de opinie difuzate de televiziuni ii dau castigatori pe Gabriel Mutu si Robert Negoita, amandoi candidati ai PSD.

ALEGERI LOCALE 2016. Traian Basescu, multumit de rezultatele PMP

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este multumit ca PMP intra in Consiliul General in Bucuresti, ceea ce reprezinta un postament bun in vederea alegerilor parlamentare. Alegerile locale sunt cel mai greu test pentru partidele noi, a mai spus fostul presedinte, citat de HotNews. El a ironizat scorul mic obtinut de Catalin Predoiu, spunand ca dintre cele doua partide mari unul nu mai e mare, s-a facut mic, a intrat la apa.

Traian Basescu: PMP intra in Consiliul General, un postament bun in vederea parlamentarelor. Din cele doua partide mari, unul s-a facut mic

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-uriloe realizate la iesirea de la urne, ca este multumit ca PMP intra in Consiliul General in Capitala, ceea ce reprezinta un postament bun in vederea alegerilor parlamentare. Alegerile locale sunt cel mai greu test pentru partidele noi, a adaugat Traian Basescu. El a ironizat scorul mic obtinut de Catalin Predoiu, spunand ca dintre cele doua partide mari unul nu mai e mare, s-a facut mic, a intrat la apa.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BAIA MARE. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BAIA MARE

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BAIA MARE Candidatii pentru Primaria municipiului Baia Mare au prezentat la solicitarea proiectele si solutiile pentru rezolvarea problemelor locale si pentru dezvoltarea orasului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )