Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Antena3 Antena3,
Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Sechestrul pe terenurile de la Nana a fost o actiune politica, initiata de Victor Ponta, sustine Traian Basescu. Fostul presedinte a ales din nou sediul PMP pentru a face declaratii cand are ceva de spus,. continuă pe Antena3

La Ordinea Zilei: incoltit, Traian Basescu acuza si il face mincinos pe Procurorul General

Adrian Radulescu, omul care i-a aranjat lui Traian Basescu afacerea Nana a fost audiat astazi la DNA. inca nu se stie in ce calitate a fost invitat sa dea declaratii. La scurta vreme dupa ce.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

CSM sesizeaza Inspectia judiciara dupa declaratiile facute de Traian Basescu despre situatia terenurilor din comuna Nana

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sesizeaza Inspectia judiciara in cazul declaratiilor lui Traian Basescu, referitoare la sechestrul pus pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010 mai multor.

Victor Ponta, despre o posibila colaborare cu Traian Basescu: Nu cred ca avem lucruri de dezbatut impreuna. Nu-i simt lipsa

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu are in plan nicio colaborare cu Traian Basescu in viitorul apropiat.

Ce spune Traian Basescu despre experienta de bunic

Fostul presedinte Traian Basescu le-a spus, duminica, femeilor din PMP reunite la sediul formatiunii, cu ocazia zilei de 8 Martie, ca de cand este bunic a vazut si el cat de greu este sa cresti copiii si ca ar dubla indemnizatia pentru mame daca ar putea, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, ghidul Elenei Udrea la DNA. Fostul presedinte o sfatuia sa intre prin lateral la DNA

Dezvaluire incredibila a Elenei Udrea despre prima sa vizita la DNA. Traian Basescu o sfatuia pe unde sa intre ca sa nu o vada nimeni. O intrare pe care o foloseau cei care se ascundeau de presa si pe care.

Traian Basescu: Imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenuri, ele suporta consecintele unor actiuni politice impotriva mea

Traian Basescu afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca regreta faptul ca 127 de familii din comuna Nana au sechestru asigurator pe terenurile agricole restituite in periaoda 1996-2010, despre care spune ca suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa. Fostul presedinte se mai intreaba in finalul mesajului de ce nu s-a facut nicio investigatie in perioada de trei ani in care proprietatea terenurilor a detinut-o firma italiana.

Parchetul General: E regretabil ca Traian Basescu pune la indoiala impartialitatea procurorilor. CSM sa apere magistratii

Conducerea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) sustine, dupa ce Traian Basescu a scris pe Facebook despre sechestrul pus pe terenuri de la Nana, ca este regretabil ca un fost presedinte pune la indoiala independenta si impartialitatea procurorilor, lucru care ar putea afecta credibilitatea justitiei, cerand CSM sa apere magistratii, scrie Mediafax.

QA: Traian Basescu, la un pas de inchisoare pentru campania din 2009. Doi denuntatori au vorbit despre banii negri pentru PDL

Alessandra Stoicescu a prezentat, la QA, de la Antena 3, motivul pentru care fostul presedinte Traian Basescu risca inchisoarea, avand in vedere denunturile referitoare la banii negri folositi in campania.

Traian Basescu se contrazice. Raspunde Justitia la comenzi politice?

Dupa ce instanta a mentinut sechestrul pe terenul detinut de Ioana Basescu in comuna Nana, Traian Basescu a simtit nevoia sa spuna ca totul ar fi pornit de la actiuni politice indreptate impotriva sa. Aprecierea contrasteaza insa puternic cu alte sute de declaratii ale presedintelui care si-a facut, in cei zece ani de mandat, o misiune din apararea procurorilor si criticarea celor care atentau la independenta justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )