Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu face ancheta dupa tragedia din Apuseni

Antena3 Antena3,
Traian Basescu face ancheta dupa tragedia din Apuseni

Surse oficiale au explicat pentru gandul ca Presedintia a inceput propriile verificari in urma tragediei eviatice din Apuseni, de la decolarea aeronavei in conditii nefavorabile pana la prestatia. continuă pe Antena3

155 de ani de la Mica Unire. Primaria Iasi a anulat concertul de muzica populara. Motivul: tragedia din Apuseni

Primaria Iasi a anuntat anularea concertului de muzica populara programat, vineri dimineata, inaintea manifestarilor oficiale de Ziua Unirii, ce vor avea loc in oras, municipalitatea motivand ca nu poate ignora tragedia din Muntii Apuseni. Premierul Victor Ponta, insotit de 12 ministri, va fi prezent, vineri, la Iasi, la manifestarile organizate in oras de Ziua Unirii, a anuntat, marti, primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita.

Medicii isi continua misiunile salvatoare. De la tragedia din Apuseni, noua vieti au fost salvate prin transplant

Accidentul din Apuseni nu i-a descurajat pe medici. Chiar sambata dimineata, patru chirugi de la Fundeni si o asistenta au plecat la Craiova pentru prelevare a declarat coordonatorul de transplant Victor Zota.

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din.

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor din Apuseni

Traian Basescu a trimis, astazi, doua coroane din garoafe rosii, cu mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, la mormantul pilotului Adrian Iovan si la cel al studentei Aurelia Ion, decedati in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, transmit surse din presa.

Ce a facut Traian Basescu in ziua in care Aurelia Ion era inmormantata

Lipsa de reactie a presedintelui Basescu cu privire la accidentul aviatic din Apuseni a fost dezbatuta in emisiunea Panorama. Oana Stanciulescu a prezentat informatii referitoare la activitatea lui Traian.

Coordonatorul Agentiei Nationale de Transplant, Victor Zota, despre tragedia din Apuseni: Cand au fost gasiti de localnici, nici n-am mai crezut

Accidentul aviatic din Apuseni nu a oprit activitatea de transplant, si nici daruirea medicilor pentru salvarea vietii semenilor. Sambata dimineata, 25 ianuarie, patru chirugi de la Fundeni si o asistenta, au plecat la Craiova pentru prelevare, a treia dupa tragedie.

Traian Basescu, interviu pentru un ziar israelian care il prezinta drept al patrulea presedinte al Romaniei democratice: Le vom da inapoi evreilor ce le-au luat comunistii/ Publicatia spune ca Romania nu a fost admisa in UE

Presedintele Traian Basescu a acordat un interviu publicatiei israeliene Israel Hayom, in timpul vizitei sale, in care a declarat, legat de restituirea proprietatilor confiscate in regimul comunist, ca Romania este singura tara fosta comunista care face eforturi si doreste restabilirea proprietatilor care le-au fost luate oamenilor. Publicatia israeliana face insa doua greseli cand vorbeste de Romania, afirmand ca Uniunea Europeana a respins aplicatia Romaniei de a adera, in principal din cauza coruptiei, iar despre Basescu spune ca este al patrulea presedinte al Romaniei democratice.

Traian Basescu, in Israel: Le vom da inapoi evreilor ce le-au luat comunistii

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, evoca intarirea relatiilor dintre Romania si Israel si toleranta romanilor fata de evrei intr-un interviu acordat ziarului israelian Israel Hayom. Basescu apreciaza.

Presedintele Traian Basescu ii tine Steaua cavalerului Laszlo Tokes

Europarlamentarul Corina Cretu ii cere lui Traian Basescu sa grabeasca decizia legata de retragerea distinctiei lui Laszlo Tokes. in urma cu peste jumatate de an, Tokes a cerut Ungariei protectorat pentru.

Traian Basescu: Unirea Principatelor trebuie sa ne faca sa intelegem importanta solidaritatii

Presedintele Traian Basescu, a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Principatelor in care afirma ca evenimentul care a avut loc in urma cu 155 de ani este fara indoiala actul politic fondator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )