Libnet.ro
UNICEF

22:30

Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele Georgiei: Putem plange impreuna, ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu guvernul

B1 B1,
Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele Georgiei: Putem plange impreuna, ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu guvernul

Presedintele Traian Basescu l-a primit joi dimineata, la Palatul Cotroceni, pe omologul georgian, Mihail Saakasvili, cu care a glumit pe tema alegerilor pierdute de formatiunea acestuia. Cum merg lucrurile in. continuă pe B1

Traian Basescu catre omologul sau georgian, Mihail Saakasvili: Putem plange impreuna, ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu Guvernul

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, pe liderul georgian Mihail Saakasvili, glumind impreuna cu acesta pe tema alegerilor pierdute de formatiunea sa si afirmand ca pot plange impreuna pentru ca fiecare dintre ei a ramas in opozitie fata de Guvern: Cum merg lucrurile in Georgia? Ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu Guvernul dumneavoastra. Asa ca acum putem plange impreuna, i-a spus Basescu omologului sau georgian.

Basescu, catre Saakasvili: Putem plange impreuna, ati ramas si dumneavoastra in ...

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, pe liderul georgian Mihail Saakasvili, cu care a glumit pe tema alegerilor pierdute de formatiunea acestuia, afirmand ca pot plange impreuna pentru ca fiecare dintre ei a ramas in opozitie fata de guvern, scrie Mediafax. Cum merg lucrurile in Georgia? Ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu guvernul dumneavoastra. Asa ca acum putem plange impreuna, i-a spus Basescu liderului georgian. El l-a intrebat pe Mihail .

Traian Basescu s-a deplasat spre Bruxelles impreuna cu premierii Irlandei si Sloveniei

Presedintele Traian Basescu a s-a deplasat joi dupa amiaza la Bruxelles, unde va participa la lucrarile Consiliului European de toamna. Seful statului roman a calatorit de la Bucuresti in aceeasi.

Presedintele PPE: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Noul presedintele presedinte ales al PPE, Wilfried Martens, a declarat joi ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu. Acesta s-a aratat convins ca au fost create conditiile.

Fiica Iuliei Timosenko ii va face o vizita, miercuri, presedintelui Traian Basescu, la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, vizita Evgheniei Timosenko, fiica fostului premier ucrainean, Iulia Timosenko, condamnata in 2011 la sapte ani de inchisoare pentru abuz de.

Traian Basescu a discutat cu Mihail Saakasvili despre proiectul energetic AGRI si despre orientarea pro-europeana a Georgiei

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit joi, la Cotroceni, cu liderul georgian Mihail Saakasvili. In cadrul reuniunii, cei doi sefi de stat au discutat, printre altele, despre situatia proiectelor energetice care preocupa cele doua state, presedintele Basescu precizand ca este asteaptat studiul de fezabilitate pentru proiectul AGRI, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Saakasvili a afirmat ca noul Guvern al Georgiei va mentine orientarea pentru integrare in NATO si UE.

Traian Basescu se intalneste la Palatul Cotroceni cu presedintele Georgiei si prim viceprim-ministrul Libiei

Presedintele Traian Basescu l-a primit joi dimineata, la Palatul Cotroceni, pe omologul georgian, Mihail Saakasvili, urmand sa aiba o intrevedere si cu Moustafa Abu Shagur, prim viceprim-ministru al Libiei,.

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

Traian Basescu i-a spus Angelei Merkel ca presedintele va reprezenta Romania la reuniunile Consiliului European

Presedintele Traian Basescu a avut, miercuri, o intalnire bilaterala cu Angela Merkel, in cadrul careia cancelarul german s-a interesat asupra nivelului de reprezentare a Romaniei la reuniunile Consiliului European. In raspunsul sau, Traian Basescu a amintit ca exista doua decizii recente ale Curtii Constitutionale care stabilesc, dincolo de orice dubiu, reprezentarea de catre presedintele tarii, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Fiica Iuliei Timosenko a fost primita la Cotroceni de catre Traian Basescu: Presedintele si-a transmis solidaritatea pentru partidul mamei mele

Traian Basescu a avut o intrevedere la Palatul Cotroceni cu fiica Iuliei Timosenko, Evghenia Timosenko. Aceasta a declarat ca este foarte recunoscatoare pentru ospitalitate si a afirmat ca presedintele Romaniei si-a declarat sprijinul pentru partidul mamei sale, aflat acum in opozitie, cu doar doua saptamani inainte de alegerile parlamentare din 28 octombrie din Ucraina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )