Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu isi continua seria de ATACURI DURE: Opriti-va, imbecililor!

Antena3 Antena3,
Traian Basescu isi continua seria de ATACURI DURE: Opriti-va, imbecililor!

La cateva minute dupa ce Udrea ii multumea din poarta inchisorii pentru sustinere, Traian Basescu lansa un atac furibund pe Facebook la adresa parlamentarilor care au propus modificarea Codului. continuă pe Antena3

FOTO. Reactia dura a lui Traian Basescu la modificarile aduse de parlamentari Codului Penal: Opriti-va, imbecililor!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a reactionat dupa modificarile propuse de parlamentari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca incercarea de a-l incorseta pe judecator ar fi o greseala.

Traian Basescu ii ataca pe parlamentarii ce vor sa modifice Codul Penal:Opriti-va, imbecililor!

Opriti-va, imbecililor!, scrie Traian Basescu pe Facebook, intr-un mesaj in care acuza ca un grup de parlamentari a inceput o batalie nemiloasa cu Codul Penal si cu Justitia pentru a inlocui sintagma suspiciuni rezonabile cu sintagma indicii temeinice.

Traian Basescu, atac dur la parlamentarii care vor sa schimbe Codul Penal: Opriti-va, imbecililor!

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica dur pe cei care in aceste zile incearca in Parlament modificari substabtiale la Codul Penal si de Procedura penala. intr-o postare pe contul sau de Faceook,.

Ce decizie a luat instanta cu privire la audierea lui Traian Basescu in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Tribunalul Constanta: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Tribunalul Constanta a respis cereera familiei lui Sandu Anghel care ceruse audierea lui Traian Basescu si a lui Dorel Onaca in calitate de martor in dosarul lui Mircea Basescu. in schimb, va fi audiata.

Traian Basescu: Pledoaria mea este pentru judecatorul independent. Sunt impotriva arestarilor preventive atunci cand nu este cazul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut joi in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV o serie de precizari cu privire la mesajul postat pe Facebook cu privire la modificarea Codului penal. Din.

Traian Basescu: Justitia romaneasca este supusa presiunilor politice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 TV, ca politica penala nu este facuta de parchete si SRI, ci de guverne si parlamente. Astfel, fostul sef al statului a subliniat ca in justitia romaneasca se afla sub presiuni politice.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )