Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu ii ataca pe parlamentarii ce vor sa modifice Codul Penal:Opriti-va, imbecililor!

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu ii ataca pe parlamentarii ce vor sa modifice Codul Penal:Opriti-va, imbecililor!

Opriti-va, imbecililor!, scrie Traian Basescu pe Facebook, intr-un mesaj in care acuza ca un grup de parlamentari a inceput o batalie nemiloasa cu Codul Penal si cu Justitia pentru a inlocui sintagma suspiciuni rezonabile cu sintagma indicii temeinice. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, atac dur la parlamentarii care vor sa schimbe Codul Penal: Opriti-va, imbecililor!

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica dur pe cei care in aceste zile incearca in Parlament modificari substabtiale la Codul Penal si de Procedura penala. intr-o postare pe contul sau de Faceook,.

FOTO. Reactia dura a lui Traian Basescu la modificarile aduse de parlamentari Codului Penal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a reactionat dupa modificarile propuse de parlamentari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca incercarea de a-l incorseta pe judecator ar fi o greseala.

FOTO. Reactia dura a lui Traian Basescu la modificarile aduse de parlamentari Codului Penal: Opriti-va, imbecililor!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a reactionat dupa modificarile propuse de parlamentari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca incercarea de a-l incorseta pe judecator ar fi o greseala.

Un pesedist de la Bruxelles ii critica dur pe parlamentarii care vor sa schimbe Codul Penal

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, a criticat in termeni duri initiativa legislativa a senatorilor si deputatilor care vor sa schimbe prevederile Codului Penal referitoare la arestarea preventiva.

Traian Basescu ar putea fi cercetat penal si in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak

Traian Basescu ar putea fi cercetat penal si in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak, potrivit stiri pe surse. ro. Parchetul General a cerut instantei confirmarea redeschiderii urmaririi.

Traian Basescu, urmarit penal pentru retrocedarea unor imobile cand era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat, la sfarsitul lunii aprilie, redeschiderea urmaririi penale sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu la plangerea Ioanei Preda contra lui Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile de catre acesta cand.

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar.

Parchetul General a redeschis dosarul penal in care Traian Basescu este vizat pentru restituiri de imobile

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de PICCJ intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Pledoaria mea este pentru judecatorul independent. Sunt impotriva arestarilor preventive atunci cand nu este cazul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut joi in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV o serie de precizari cu privire la mesajul postat pe Facebook cu privire la modificarea Codului penal. Din.

Victimele lui Traian Basescu, 12 ani de suferinta. Marturia femeii care l-a infundat pe fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu contra persoanei, la cererea Parchetului General. Dosarul este format in urma plangerii Ioanei Preda impotriva fostului presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )