Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu, nou atac furibund la adresa Antena 3

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, nou atac furibund la adresa Antena 3

Traian Basescu ataca din nou, in stilul sau mincinos. Fostul presedinte a publicat, pe Facebook, un text in care mentioneaza ca Antena 3 ar fi lansat o informatie eronata. Romania TV si Antene. continuă pe Antena3

Traian Basescu, primul atac la presedintele Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe actualul sef al statului ca nu s-a luptat in Consiliul European ca Republica Moldova sa fie interconectata la piata unica de energie.

Traian Basescu: Televiziunile turnatorilor, Romania TV si Antena 3, au lansat diversiunea 'Basescu a fost denuntat de Valcov'

Fostul presedinte Traian Basescu acuza, pe pagina de Facebook, faptul ca Romania TV si Antena 3, televiziuni ale turnatorului de tip nou Sebastian Ghita si a turnatorului invechit in zile rele Felix au lansat diversiunea: 'Basescu a fost denuntat de Valcov'. Nu cred, iar daca este asa ar fi o minciuna. De fapt cele doua televiziuni apartinind unor turnatori noi si vechi vor sa ascunda scandalul votului pentru Sova, subliniaza fostul sef al statului.

Traian Basescu ar putea ajunge pe mana Inspectiei Judiciare, dupa atacul la adresa procurorului general al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea ajunge pe mana Inspectiei Judiciare dupa declaratiile la adresa procurorului general, Tiberiu Nitu. Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, a confirmat pentru Ante.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

FOTO. Traian Basescu: Antena 3 si Romania TV lanseaza o diversiune pentru a ascunde scandalul votului pentru Sova. Valcov nu m-a denuntat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat in urma cu cateva minute un mesaj pe contul sau de Facebook in care acuza posturile tv detinute de Sebastian Ghita si Dan Voiculescu, RTv si Antena 3, de diversiune si minciuna. Basescu: .

Traian Basescu, primit cu huiduieli si fluieraturi la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

Update 14. 26 - Traian Basescu a intrat in sediul Parchetului General, unde va fi audiat de procurori in dosarul in care este suspectat de santaj si amenintare la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea. Update 14.

Fostul presedinte Traian Basescu, citat marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii ajunge astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, este citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )