Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in. continuă pe B1

O poveste despre cum ignora Victor Ponta si ministrul energiei problemele grave de la Complexul Energetic Oltenia, un mamut cu 18.500 de angajati, si despre cum este protejat un management pagubos

Situatie extrem de tensionata in Gorj. Peste treizeci de angajati ai Complexului Energetic Oltenia se afla in greva foamei, in fata sediului companiei din Targu-Jiu, de trei-patru zile. De tot atat timp, circa 80 de angajati ai minei Tehomir sunt blocati in prezent in subteran. Compania a fost adusa in pragul falimentului din cauza managementului dezastruos si a incheierii unor contracte absolut paguboase. Soarta a 18. 000 de oameni de la CE Oltenia este incerta, mai ales in conditiile in care directorul general, Laurentiu Ciurel, a anuntat restructurari masive si inchiderea a 25% din capacitatea de productie a societatii. Insa, ca si cum nu ar avea nicio responsabilitate, premierul Victor Ponta si ministrul energiei Andrei Gerea ignora total problemele din Gorj. Ponta mai este si deputat de Gorj, insa judetul intra in atentia sa doar in campaniile electorale.

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta.

Ion Cristoiu: Cand nu se ocupa cu arestari, procurorii DNA se ocupa cu scrisul in vederea publicarii. Ah, de ce nu m-am facut procuror DNA?!

Chiar daca nu in fiecare zi avem parte de vreo arestare din partea DNA, acest lucru nu inseamna ca procurorii DNA isi opresc activitatea, Jurnalistul Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal sustine ca.

Victor Ponta, despre proiectul PNL privind votul prin corespondenta: O propunere corecta. O data la cinci ani isi amintesc si ei de diaspora

Premierul Victor Ponta a vorbit, vineri, prezent la sedinta Consiliului National al PSD, despre propunerea PNL privind votul prin corespondenta, apreciind ca este o propunere corecta si de bun-simt. Seful.

Victor Ponta, despre Codurile fiscale: Toate procedurile vor fi impecabile

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta.

Declaratie unica de venit, nu declaratie de venit anuala pentru orice cetatean. Victor Ponta explica, la insistentele jurnalistilor

Fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri, asta declara Victor Ponta vineri. Sambata, la insistentele jurnalistilor, a explicat si la ce se referea de fapt si nu este chiar acelasi lucru. Premierul Victor Ponta sustine ca vorbea de fapt despre.

Victor Ponta, despre interimatul de la MFP: Voi discuta cu presedintele cand se intoarce si vom anunta

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, prezent la reuniunea Consiliului National al PSD, ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis privind situatia de la Ministerul Finantelor si vor gasi impreuna o.

Victor Ponta, despre interimatul de la MFP: Voi discuta cu presedintele cand se intoarce

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, prezent la reuniunea Consiliului National al PSD, ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis privind situatia de la Ministerul Finantelor si vor gasi impreuna o.

Societatea omenoasa, in viziunea lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, un articol pe blogul personal, in care si-a prezintat viziunea despre societatea omenoasa.

Victor Ponta: in 2011 trebuia sa ii las acolo unde erau, si pe Mircea Geoana si pe Marian Vanghelie

Victor Ponta ii ataca dur pe Geoana si Vanghelie despre care spune ca regreta ca nu i-a lasat acolo unde erau in 2011. Liderul social-democrat le-a cerut membrilor PSD sa invete din greseli si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )