Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

B1 B1,
Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta. continuă pe B1

Societatea omenoasa, in viziunea lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, un articol pe blogul personal, in care si-a prezintat viziunea despre societatea omenoasa.

Raportul lui Victor Ponta dupa 5 ani in fruntea partidului: Poate fi utila o redefinire ideologica a PSD; am adoptat un model social-liberal

Victor Ponta arata ca pentru PSD poate fi utila o redefinire ideologica in contextul esecului de la alegerile prezidentiale pentru a treia oara consecutiv), cand distributia geografica a voturilor arata ca bazinul electoral al PSD a ramas mereu in Vechiul Regat Moldova, Muntenia, Oltenia, partial Dobrogea). Ponta arata, intr-un raport la cinci ani dupa preluarea sefiei partidului, ca PSD a adoptat un model social-liberal, si trebuie sa se reorienteze spre categorii electoral precum tinerii, profesionistii din servicii si persoanele marginalizate social.

Oprea, Constantin si Tariceanu, asigurari pentru linistea lui Victor Ponta

Prezenti la Consiliul National al PSD, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu s-au intrecut in a da asigurari, in fata sutelor de social-democrati reprezentand filialele din teritoriu, ca il vor sustine in continuare pe Victor Ponta. Mesajul este important din perspectiva faptului ca o garantare a ramanerii lui Ponta in fruntea Executivului ii consolideaza acestuia pozitia in PSD, stingand corul nemultumirilor din partid.

Victor Ponta: in 2011 trebuia sa ii las acolo unde erau, si pe Mircea Geoana si pe Marian Vanghelie

Victor Ponta ii ataca dur pe Geoana si Vanghelie despre care spune ca regreta ca nu i-a lasat acolo unde erau in 2011. Liderul social-democrat le-a cerut membrilor PSD sa invete din greseli si.

Victor Ponta, mesaj dur pentru penalii partidului

Victor Ponta cere liderilor PSD sa nu se mai planga de justitie pentru ca toti sunt egali in fata legii. Social-democratii care au probleme trebuie sa isi prezinte situatia pentru a-si dovedi.

Victor Ponta urgenteaza aprobarea Codului Fiscal

Guvernul urmeaza sa discute din nou, astazi, intr-o sedinta speciala, pe marginea proiectelor Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, mentionand ca doreste sa aprobe cat mai repede aceste doua initiative: Ca de obicei, procedurile ne omoara.

Victor Ponta: Si eu as fi votat impotriva lui Victor Ponta, daca vedeam cozile din diaspora, daca auzeam la TV fa, Doina (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor de partid, in cadrul sedintei Consiliului National, ca si el ar fi venit sa voteze impotriva sa, daca vedea cozile formate in dispora din cauza organizarii votului.

Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras sambata atentia colegilor de partid ca turul doi al alegerilor prezidentiale inseamna emotie si a aratat ca a gresit considerand, la fel ca si Adrian Nastase, ca aceste alegeri se castiga doar cu ratiune. De asemenea, el le-a cerut liderilor partidului sa nu se jeleasca, pentru ca au primit o responsabilitate de la cetateni si a afirmat ca este o greseala faptul ca el, ca si Adrian Nastase, a dorit unitate, tinandu-i la un loc pe oameni ca Mircea Geoana sau Marian Vanghelie.

Declaratie unica de venit, nu declaratie de venit anuala pentru orice cetatean. Victor Ponta explica, la insistentele jurnalistilor

Fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri, asta declara Victor Ponta vineri. Sambata, la insistentele jurnalistilor, a explicat si la ce se referea de fapt si nu este chiar acelasi lucru. Premierul Victor Ponta sustine ca vorbea de fapt despre.

Victor Ponta: Sustin revenirea la declaratia anuala de venituri pentru fiecare cetatean

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca sustine reintroducerea declaratiei anuale de venituri pentru fiecare cetatean, care a fost desfiintata in 2005. In felul acesta putem sa avem mai multa responsabilitate cetateneasca, sa stim cine isi plateste taxele si cine nu si sa aflam cum e cu imbogatirile, a sustinut Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )