Libnet.ro
UNICEF

12:00

Societatea omenoasa, in viziunea lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Societatea omenoasa, in viziunea lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, un articol pe blogul personal, in care si-a prezintat viziunea despre societatea omenoasa. continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu, semnal de alarma in privinta lui Victor Ponta

Premierul desemnat al PNL, Catalin Predoiu l-a acuzat, sambata, pe Victor Ponta ca va da drumul unei actiuni majore de subminare a Justitiei prin distrugerea cadrului legislativ si atacarea institutiilor anti-coruptie. El i-a transmis prim-ministrului o veste proasta: SUA isi trimit ambasador in Romania.

Victor Ponta: Opozitia e impotenta, asteapta sa ne dea DNA jos de la guvernare

PSD se va confrunta in 2016 cu o opozitie impotenta care acum asteapta ca DNA sa ii dea jos de la guvernare, a declarat Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD la Consiliul National.

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta preia interimatul la Finante. Sapte interimate intr-un mandat

Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, cand Guvernul urmeaza sa aprobe Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, decizia fiind luata in urma intalnirii pe care acesta a avut-o, vineri seara, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa intoarcerea sefului statului de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta ar putea prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Premierul Victor Ponta ia in calcul asigurarea interimatului la Ministerul Finantelor pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala. Conform unor surse.

UPDATE. Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Victor Ponta a confirmat, vineri seara, ca va prelua interimatul Ministerului de Finante pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala, dupa care va inainta.

Declaratie unica de venit, nu declaratie de venit anuala pentru orice cetatean. Victor Ponta explica, la insistentele jurnalistilor

Fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri, asta declara Victor Ponta vineri. Sambata, la insistentele jurnalistilor, a explicat si la ce se referea de fapt si nu este chiar acelasi lucru. Premierul Victor Ponta sustine ca vorbea de fapt despre.

Victor Ponta: Sustin revenirea la declaratia anuala de venituri pentru fiecare cetatean

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca sustine reintroducerea declaratiei anuale de venituri pentru fiecare cetatean, care a fost desfiintata in 2005. In felul acesta putem sa avem mai multa responsabilitate cetateneasca, sa stim cine isi plateste taxele si cine nu si sa aflam cum e cu imbogatirile, a sustinut Ponta.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Victor Ponta, reactie la demisia lui Radu Mazare: imi pare rau de ce i se tot intampla si are si el dreptate, dar, asta este, trebuie sa mergem inainte

Premierul Victor Ponta a reactionat, dupa ce Radu Mazare a anuntat ca si-a dat demisia din toate functiile detinute in PSD si urmeaza sa o faca si din cea de primar al Constantei. Ponta sustine ca il.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )