Libnet.ro
UNICEF

17:00

Traian Basescu participa astazi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu participa astazi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, astazi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Basescu participa joi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, astazi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, organizata la Bruxelles, unde va fi dezbatuta situatia Ucrainei. La aceasta reuniune, sefii de stat si de guve.

Presedintele Basescu participa joi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul.

Basescu, joi, la reuniunea Consiliului European privind criza din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk, relateaza Mediafax. Potrivit anuntului de presa transmis de Administratia Prezidentiala, presedintele Basescu va sustine o declaratie de presa, inainte de plecarea spre Bruxelles, la ora 9. 00, la Salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. Citeste .

Pozitia lui Traian Basescu fata de Rusia, in conflictul din Ucraina. Declaratia, facuta in urma cu putin timp

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, la plecarea spre Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului European pe tema .

Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina. Kievul trebuie sa intre urgent intr-un program FMI

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inaintea participarii la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui .

Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina. Kievul trebuie sa intre urgent intr-un program FMI (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inaintea participarii la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui .

VIDEO Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi dimineata, ca Romania va sustine la Consiliul European extraordinar pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la interesul national al tarii noastre, potrivit Mediafax. Traian Basescu participa, joi, la Consiliul European extraordinar pe tema Ucrainei, iar apoi la Congresul Partidului Popular European, in calitat de invitat. Romania considera ca ceea ce a facut Federatia Rusa prin incalcarea acordurilor bilaterale reprezinta o agresiune la adresa Ucrainei, a declarat seful statului la plecarea spre Bruxelles.

Basescu: Ce a facut Rusia prin incalcarea acordurilor bilaterale este o agresiune la adresa Ucrainei

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk. Seful statului a explicat inainte de a pleca de ce Romania se va alatura grupuluiinternationalde negociere pentru detensionarea conflictului din Ucraina, condamnand actiunile militare ale Federatiei Ruse in Crimeea.

Basescu, la finalul Consiliului European: Romania participa cu personal la misiunea OSCE din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, dupa Consiliul European de la Bruxelles, ca Romania are un rol in rezolvarea situatiei din Ucraina, in acest sens aproband in timpul Consiliului participarea cu.

Traian Basescu: Romania vrea sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la interesul national al tarii noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )