Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu va primi o locuinta provizorie, potrivit unei ordonante de urgenta: Fostul presedinte, nevoit sa paraseasca Vila Lac 3

B1 B1,
Traian Basescu va primi o locuinta provizorie, potrivit unei ordonante de urgenta: Fostul presedinte, nevoit sa paraseasca Vila Lac 3

Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta, ca Traian Basescu, sa primeasca o locuinta provizorie, pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata. Asadar, in aceasta situatie,. continuă pe B1

UPDATE. Surse: Guvernul a decis sa ii atribuie lui Basescu o locuinta provizorie

Guvernul vrea sa ii atribuie fostului presedinte Traian Basescu o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, informeaza Mediafax citand surse.

Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 si va primi o locuinta provizorie

Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Cadrul legal a fost modificat prin ordonanta de urgenta, conform surselor citate. Urmare a acestei decizii si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

UPDATE. Guvernul ii va da lui Basescu o locuinta provizorie pana cand resedinta ii este renovata

00:Eoficial. Traian Basescu va primi o locuinta provizorie si trebuie sa paraseasca vila Lac 3. Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte.

Pinalti ar fi promis contracte cu statul in schimbul finantarii campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a afirmat, in fata judecatorilor de la iCCJ ca a promis unor oameni de afaceri contracte cu statul in schimbul finantarii PDL si a campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009, potrivit Romania TV.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul.

Traian Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei: Au murit 1.600 de oameni, iar voi inchideti dosarul! (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din septembrie 2009 in care ii cerea raspicat procurorului general de la acea vreme, Laura Codruta Kovesi, solutionarea.

Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Sechestrul pe terenurile de la Nana a fost o actiune politica, initiata de Victor Ponta, sustine Traian Basescu. Fostul presedinte a ales din nou sediul PMP pentru a face declaratii cand are ceva de spus,.

La Ordinea Zilei: incoltit, Traian Basescu acuza si il face mincinos pe Procurorul General

Adrian Radulescu, omul care i-a aranjat lui Traian Basescu afacerea Nana a fost audiat astazi la DNA. inca nu se stie in ce calitate a fost invitat sa dea declaratii. La scurta vreme dupa ce.

Omul care i-a gasit terenul lui Traian Basescu, audiat la DNA

Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu, cel care i-a gasit terenul de la Nana fostului presedinte Traian Basescu, a fost luni la DNA. Din primele informatii, el a fost audiat de procurorii Directiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )