Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu a promulgat Legea Insolventei

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a promulgat Legea Insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat marti Decretul pentru promulgarea Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute Curtea Constitutionala a motivat decizia prin care a constatat ca este constitutionala aceasta lege.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de promulgare a Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dupa ce, vineri, Curtea Constitutionala a motivate decizia in.

Basescu a promulgat Legea insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de promulgare a Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa,se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de premier

Presedintele Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament. Presedintele a mentionat in cererea de.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament.

Legea insolventei a fost promulgata de presedintele Traian Basescu

Decretul de promulgare a Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa a fost semnat, marti, de presedintele Traian Basescu, dupa ce, vineri, Curtea Constitutionala a motivat decizia in privinta constitutionalitatii legii, in.

Legea insolventei, promulgata de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de promulgare a Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea a fost.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca seful Politiei Romane are rang de secretar de stat si este numit de premier: Scopul este politizarea Politiei

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, Parlamentului o cerere de reexaminare a actului normativ care modifica legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane stabilind ca inspectorul general al Politiei Romane are calitatea de secretar de stat, seful statului apreciind, in motivarea cererii, ca transformarea functiei de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane I. ) de la nivelul exclusiv profesional pe care-l stabileste legislatia in domeniu intr-o functie politica nu se justifica.

Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu a respins astazi legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat, fiind numit de catre premier, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )