Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu renunta, pentru moment, la acordarea cetateniei moldovene: Acum situatia nu e propice

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu renunta, pentru moment, la acordarea cetateniei moldovene: Acum situatia nu e propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, la Chisinau, ca renunta, pentru moment, la ideea de a solicita acordarea cetateniei moldovene, in prezent situatia politica din aceasta tara nefiind propice pentru un astfel de demers, presedintele Nicolae Timofti raspunzandu-i ca nu va fi o problema acordarea cetateniei. Traian Basescu se afla, joi si vineri, intr-o vizita privata la Chisinau. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj actualului sef de stat Klaus Iohannis dupa ce, in cadrul conferintei de marti, Iohannis l-a numit postac. Traian Basescu a tinut sa ii demonstreze,.

Traian Basescu, facut KO de Gala Bute. De ce apare numele ex-presedintelui in cel mai controversat dosar

Numele lui Traian Basescu apare in dosarul Gala Bute, alaturi de cel al protejatei sale, Elena Udrea. Si asta pentru ca Basescu a prezidat sedinta de guvern in care s-a aprobat finantarea pentru evenimentul.

STS anunta ca Traian Basescu a facut cerere pentru acces la linie securizata

Fostul presedinte Traian Basescu a solicitat Serviciului de Telecomunicatii Speciale servicii de telefonie, afirmand ca in resedinta temporara pe care acesta o are la Scrovistea nu beneficiaza de sisteme de.

Traian Basescu merge in Republica Moldova pentru a fi decorat. Ce decoratie va primi fostul presedinte

Traian Basescu merge, la sfarsitul acestei saptamani, intr-o vizita in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu, citat de Radio.

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor.

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea. Locuieste in 120 de metri patrati, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor.

Traian Basescu a fost decorat de presedintele Timofti cu Ordinul Stefan cel Mare

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost decorat, joi, de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul Stefan cel Mare. Distinctia a fost acordata in semn de profunda gratitudine pentru contributia sa deosebita la promovarea stabilitatii, securitatii si democratiei in regiune si pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova in procesul de formare a cadrelor din domeniile apararii, securitatii si asigurarii ordinii publice, informeaza unimedia. md .

FOTO. UPDATE. Ambasadorul Romaniei la Chisinau: Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova

Ambasadorul roman la Chisinau, Marius Lazurca, a declarat intr-un interviu pentru postul de radio Europa Libera, ca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va primi cetatenia Republicii Moldova de la seful statului moldovean, Nicolae Timofti.

Traian Basescu nu mai cere cetatenia Republicii Moldova

ACTUALIZARE 19:36 Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul and Stefan cel Mare Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a fost decorat joi de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul and Stefan cel Mare, informeaza agentia de presa Unimedia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )