Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Traian Basescu a subliniat ca Romania are obligatia sa faca in asa fel incat sa se revina asupra acestui subiect.

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de.

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Telefonul pe care Traian Basescu l-a dat procurorului general dupa sechestrul de la Nana a provocat scandal in Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecator din CSM a decis sa sesizeze in nume propriu.

Consiliul European a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei, pe care Romania il sustine

ACTUALIZARE 15:44 Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Bruxelles, ca obiectivul crearii Uniunii Energiei a fost confirmat de Consiliul European, precizand ca a sustinut finalizarea pietei interne a energiei, ceea ce pentru Romania inseamna, pe termen mediu si lung, dezvoltarea infrastructurii energetice. * Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre UE si SUA * Donald Tusk: Liderii europeni au convenit sa creeze Uniunea Energetica * Schulz: Uniunea, de maxima importanta pentru Ucraina si pentru securitatea energetica a UE.

Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula

Traian Basescu a declarat, intrebat daca SRI stia de neregulile de la ANRP, ca impresia ca serviciile de informatii din Romania stiu tot este una gresita. Faptul ca se spune ca serviciile au stiut de ce.

Traian Basescu: Serviciile nu stiu tot, sunt cateva mii de oameni, iar in Romania se intampla sute de mii de lucruri in neregula (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, intrebat daca SRI stia de neregulile de la ANRP, ca impresia ca serviciile de informatii din Romania stiu tot este una gresita. Faptul ca se spune ca serviciile au stiut de ce.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in.

Mircea Badea: incep sa cred ca Traian Basescu va ajunge la puscarie

Comentand scurta excursie a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )