Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu sesizeaza CCR cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile

B1 B1,
Traian Basescu sesizeaza CCR cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile

Presedintele Traian Basescu a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile. Seful statului arata ca nerespectarea procedurii de notificare a. continuă pe B1

Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la OUG pentru producerea energiei din ...

Basescu a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile, aratand ca nerespectarea procedurii de notificare a Comisiei Europene ar putea duce la declansarea procedurii de infringement, se arata intr-un comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala. Iin sesizarea de neconstitutionalitate trimisa Curtii Constitutionale, se metioneaza ca, in opinia Comisiei Europene, procedura de notificare si pre-notificare, impusa de .

Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala in privinta Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila

Presedintele Traian Basescu a trimis miercuri, 26 februarie, la Curtea Constitutionala, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila. Sesizarea a fost facuta dupa ce Parlamentul a respins o cerere a presedintelui de reexaminare a acestei legi. Ca si in cazul cererii de reexaminare, motivul sesizarii este incalcarea unui articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, nefiind respectate procedurile de notificare a Comisiei Europene in privinta modificarii unei scheme de sprijin.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern

Premierul Victor Ponta a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari, anunta B1 TV. Premierul trebuie sa faca.

Presedintele Traian Basescu face apel la liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj privind situatia dinUcraina, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. TraianBasescu saluta cele mai recente evolutii din .

Presedintele Traian Basescu saluta evolutia din Ucraina: Renuntarea la accente sau actiuni extremiste sau nationaliste ar contribui la obtinerea consensului national

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj, duminica, privind situatia din Ucraina, in care saluta incetarea violentelor si face apel la la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta, disponibilitate maxima la dialog si flexibilitate.

Traian Basescu, primele declaratii dupa ruperea USL: Actualul Guvern, instabil. Ponta si Antonescu ar fi ingropat Romania in timpul crizei

Presedintele Traian Basescu a facut, miercuri, primele declaratii dupa iesirea PNL de la guvernare, respectiv ruperea USL. Seful statului sustine ca a semnat decretele de numire a ministrilor interimari.

Traian Basescu, primele declaratii dupa ruperea USL: Actualul Guvern, instabil. Ponta si Antonescu ar fi ingropat Romania in timpul crizei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a facut, miercuri, primele declaratii dupa iesirea PNL de la guvernare, respectiv ruperea USL. Seful statului sustine ca a semnat decretele de numire a ministrilor interimari.

Traian Basescu va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI, cu unele CONDITII

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa nu apara acciza pe combustibil si celebra.

Traian Basescu, prima iesire dupa ruperea USL, la ora 12.30

Presedintele Traian Basescu va comenta ruperea USL intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Miercuri dimineata, premierul Victor Ponta a purtat o scurta discutie cu seful statului, subiectul fiind numirea ministrilor interimari numiti in locul liberalilor, dupa ce PNL a decis sa iasa de la guvernare.

Presedintele Traian Basescu va face declaratii la ora 12:30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni. Declaratia presedintelui vine dupa ce premierul Victor Ponta a venit la Cotroceni pentru a discuta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )