Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI, cu unele CONDITII

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI, cu unele CONDITII

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa nu apara acciza pe combustibil si celebra. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu va cuprinde acciza la carburanti si electorata

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa.

Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu va cuprinde acciza la carburanti si electorata (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa.

Basescu: Dau mandat lui Ponta si Isarescu pentru scrisoarea cu FMI, fara acciza si electorata

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa nu.

Ponta despre pactul de coabitare cu Traian Basescu: Politic, a fost o decizie corecta

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire ca nu regreta semnarea pactului de coabitare cu presedintele Traian Basescu, fiind singura solutie la acel moment. M-a deranjat foarte.

Presedintele Traian Basescu va face declaratii la ora 12:30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni. Declaratia presedintelui vine dupa ce premierul Victor Ponta a venit la Cotroceni pentru a discuta despre.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern

Premierul Victor Ponta a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari, anunta B1 TV. Premierul trebuie sa faca.

UPDATE Traian Basescu, despre romanii din Ucraina: Sunt intr-o situatie buna. Problema este sa se revina la dreptul de a utiliza limba romana, pentru ca numai asa Ucraina va reusi sa stea unita

Presedintele Traian Basescu a semnat marti in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Ucrainei in Romania in memoria victimelor evenimentelor din acesta tara. Seful statului a afirmat, despre romanii din Ucraina, ca se afla momentan intr-o situatie buna, insa este important ca in Ucraina sa se revina la dreptul de a utiliza limba romana.

Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala in privinta Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila

Presedintele Traian Basescu a trimis miercuri, 26 februarie, la Curtea Constitutionala, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila. Sesizarea a fost facuta dupa ce Parlamentul a respins o cerere a presedintelui de reexaminare a acestei legi. Ca si in cazul cererii de reexaminare, motivul sesizarii este incalcarea unui articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, nefiind respectate procedurile de notificare a Comisiei Europene in privinta modificarii unei scheme de sprijin.

Traian Basescu sesizeaza CCR cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile

Presedintele Traian Basescu a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile. Seful statului arata ca nerespectarea procedurii de notificare a.

Traian Basescu, primele declaratii dupa ruperea USL: Actualul Guvern, instabil. Ponta si Antonescu ar fi ingropat Romania in timpul crizei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a facut, miercuri, primele declaratii dupa iesirea PNL de la guvernare, respectiv ruperea USL. Seful statului sustine ca a semnat decretele de numire a ministrilor interimari.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )