Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu si sotia sa au plecat cu elicopterul din Covasna

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu si sotia sa au plecat cu elicopterul din Covasna

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat CU ELICOPTERUL din statiunea Covasna.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Traian Basescu si sotia sa si-au petrecut ziua de duminica la vila de protocol din statiunea Covasna. Potrivit unor surse locale, cei doi au luat masa in vila. La ora 16. 00, seful statului si sotia acestuia au plecat .

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat cu elicopterul din statiunea Covasna

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, in vizita privata la Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze stenogramele aparute in presa

Seful statului se afla in acest weekend intr-o vizita privata la Covasna. Presedintele Traian Basescu si sotia sa Maria au vizitat, in aceasta dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de.

Surse: Presedintele Traian Basescu se afla in statiunea Covasna

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, conform Mediafax. Potrivit.

Interceptari in dosarul lui Sorin Blejnar: Covorbire intre fostul sef ANAF si Traian Basescu, pe subiectul creantelor Rompetrol

O convorbire dintre presedintele Traian Basescu si fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar a fost inclusa la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, pentru favorizarea infractorului. Discutia a avut loc in.

Interceptari in dosarul lui Sorin Blejnar: Convorbire intre fostul sef ANAF si Traian Basescu, pe subiectul creantelor Rompetrol

O convorbire dintre presedintele Traian Basescu si fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar a fost inclusa la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, pentru favorizarea infractorului. Discutia a avut loc in.

Traian Basescu se afla in Covasna.

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse locale, presedintele Traian Basescu a ajuns sambata in jurul pranzului, in statiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol. Surse oficiale au precizat ca seful statului se afla intr-o vizita privata, alaturi de sotia lui, Maria Basescu. Cea mai recenta vizita a presedintelui in zona a .

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

Traian Basescu, in Covasna: Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor aparute in presa

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, relateaza Mediafax.

Presedintele PPE: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Noul presedintele presedinte ales al PPE, Wilfried Martens, a declarat joi ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu. Acesta s-a aratat convins ca au fost create conditiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )