Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii: Cred ca undeva pe dedesubt e o intelegere murdara la revizuirea Constitutiei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii: Cred ca undeva pe dedesubt e o intelegere murdara la revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca in spatele procesului de revizuire a Constitutiei ar putea exista o intelegere murdara, prin. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Basescu: Numarul monarhistilor a crescut mult de la 3% si cred ca sunt cam 15-18% acumBasescu despre gazele de sist: Nu sunt mincinos. Cine primeste aviz de explorare, obligatoriu trbuie sa primeasca si aviz de exploatare. HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

LIVETEXT VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Emisiunea a inceput.

LIVETEXT Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Emisiunea a inceput.

Traian Basescu, despre cazul Sorin Alexandrescu: Mi se pare de ultima speta. Si eu m-am considerat supus unei presiuni de trustul Antena (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu l-au mirat stenogramele din cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, cercetat in.

Traian Basescu: Cu PDL nu ma voi mai intalni in viata asta, ne-am despartit definitiv

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre despartirea de PDL, afirmand inca o data ca este definitiva. Nu avem a ne mai.

Traian Basescu, pe B1 TV: Avem o Constitutie buna, principiile ei sunt sanatoase, dar institutiile statului trebuie simplificate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca actuala Constitutie este una buna si ca a sustinut acest lucru de fiecare data cand a avut ocazia.

Traian Basescu: Eu vad Constitutia tratata ca o lege despre covrigi. Singura justificare sa umbli la ea e sa pui in aplicare referendumul

Presedintele Traian Basescu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca singura justificare viabila pentru a face o noua Constitutie este pentru a pune in.

Traian Basescu: Eu vad revizuirea Constitutiei tratata ca o lege despre covrigi. Singura justificare sa umbli la ea e sa pui in aplicare referendumul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca singura justificare viabila pentru a face o noua Constitutie este pentru a pune in.

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Traian Basescu este invitat la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, de la ora 21. 00 la ora 23.

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00: Revizuirea Constitutiei este tratata in Parlament ca o lege despre covrigi

Presedintele Traian Basescu este invitat la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, de la ora 21. 00 la ora 23. Emisiunea a inceput.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )