Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu vine la Scoala de Vara a PMP de la Mamaia

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu vine la Scoala de Vara a PMP de la Mamaia

Presedintele Traian Basescu va fi prezent sambata dimineata la Scoala de Vara a Partidului Miscarea Populara care se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani in statiunea Mamaia. continuă pe Adevărul

Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, potrivit Mediafax.

VIDEO Presedintele Traian Basescu, la B1 TV: Candidatii la prezidentiale au timp sa-si completeze CV-ul daca au fost cumva ofiteri acoperiti ai serviciilor secrete. Daca nu o fac, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu a afirmat marti seara ca in randul candidatilor la alegerile prezidentiale exista oameni care au lucruri ascunse in CV-uri si le-a recomandat acestora sa-si completeze CV daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu, avertizand ca, in caz contrar, va face el public acest lucru.

Vasile Blaga, lui Traian Basescu: Nu e corect sa vorbesti de unitatea dreptei cand ti-ai facut partid pentru febletea ta

Liderul PDL si copresedinte al ACL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, la Zalau, ca nu este corect ca presedintele Traian Basescu sa vorbeasca despre unitatea dreptei in conditiile in care si-a facut partid pentru 'febletea' lui, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis, candidatul deconspirat de Traian Basescu? Seful statului, in 2013: Nu sunt ofiteri acoperiti in Parlament sau Guvern

Misterul privind trecutul nedeclarat de ofiter acoperit al unuia dintre candidatii la alegerile prezidentiale, intarit marti de presedintele Traian Basescu, incepe sa se clarifice, cu ajutorul unei afirmatii.

Judecatorul Horatiu Dumbrava cere sesizarea Inspectiei Judiciare pentru declaratiile facute de Traian Basescu despre ziaristul important

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora anumite decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important.

Cum isi bate joc Traian Basescu de alegatorii sai

Presedintele Traian Basescu a prezentat, marti seara, la B1 TV o realitate necunoscuta alegatorilor sai, cati mai are: toate, dar absolut toate figurile dreptei put a hoit, numai Elena Udrea miroase a trandafiri. Iohannis, Macovei, Blaga, Predoiu, toti prezinta carente, ridica probleme si se dovedesc azi tot ce poate fi mai rau in politica, in schimb Udrea face cat Iohannis si Ponta la un loc. Daca glumele astea proaste le spunea Ponta la Antena 3 publicului pesedist, nu era nici o problema. Acolo nu se asteapta nimeni la logica, coerenta, bun simt etc. Acolo poti spune azi ca Antonescu si Iohannis sunt viitorul tarii, iar maine sa tarasti cu ei pe jos, ca guppy a uitat demult si cum il cheama.

Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Traian Basescu: Nu vreau sa fiu premier, desi as fi cel mai bun prim-ministru ce-l poate oferi clasa politica

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie premier, desi ar fi cel mai bun prim-ministru pe care il poate oferi clasa politica. El a precizat ca va ramane in politica, dar la.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, marti seara, intr-o editie speciala a emisiunii Sub semnul intrebarii, realizata de Robert Turcescu si difuzata in exclusivitate de B1 TV. in timpul.

Traian Basescu: Nu il urasc pe Dan Voiculescu, insa il dispretuiesc pentru ca a intoxicat populatia (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca nu il uraste pe Dan Voiculescu, care a reusit sa creeze o falie profunda in politica romaneasca, insa il dispretuieste. Va dau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )