Libnet.ro
UNICEF

14:00

Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Hotnews Hotnews,
 Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Elena Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara.

Udrea: Basescu nu va prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, transmite Mediafax.

Udrea: Basescu nu va fi prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, transmite Mediafax.

Udrea: Basescu nu va fi prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, in aceasta seara, la Suceava, ca, daca va castiga alegerile, nu il va nominaliza premier pe Traian Basescu, ci va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, scriu surse din presa.

Presedintele PPE Joseph Daul despre afirmatia lui Ponta la adresa regimului Basescu: Este cu scandalos ca un prim-ministru al unei tari UE sa compare presedintele tarii sale cu nazisti

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a calificat drept scandaloasa comparatia facuta de premierului Victor Ponta intre regimul Traian Basescu si cel nazist. Intr-un comunicat de presa transmis luni de PPE, Daul isi manifesta ingrijorarea fata de afirmatia facuta de premierul Ponta in urma cu o zi si arata ca in ultimii trei ani, Victor Ponta a fost obsedat de incercarea de a il inlatura pe presedintele Basescu.

Mihai Razvan Ungureanu: Suspendarea presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu

Fostul premier Mihai Razavan Ungureanu a declarat luni seara ca o eventuala suspendare a presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu, deoarece acesta ar putea sa treaca la promovarea candidatului sau, Elena Udrea.

DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Vezi atasat DOCUMENTUL OFICIAL in care Calin Popescu Tariceanu enunta motivele pentru care Traian Basescu trebuie suspendat.

VIDEO DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2 Intrebat cum explica faptul ca planul sau de suspendare nu respecta termenul de 30 de zile prevazut de Constitutie, de la aprobarea propunerii si pana la referendum, Tariceanu a declarat: O sa vedem daca e nevoie sa amanam suspendarea in Parlament. UPDATE Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil.

Cum a primit Traian Basescu imunitate prezidentiala iNAINTE de a fi presedinte

Dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu a fost inchis cu trei zile inainte ca acesta sa devina presedinte, desi motivul clasarii este imunitatea prezidentiala. Pe site-ul Lumea Justitiei.

Liviu Dragnea a prezentat 7 motive impotriva suspendarii lui Traian Basescu

Liviu Dragnea, vicepremier si presedinte executiv al PSD, a prezentat marti sapte motive pentru care suspendarea presedintelui Traian Basescu ar fi inoportuna din punctul de vedere al social-democratilor. Dragnea a spus totusi ca o decizie finala nu a fost luata in partid cu privire la sustinerea demersului de suspendare initiat de Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului si presedinte al PLR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )