Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa.

Presedintele Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar din Bucuresti, acolo unde fiica sa Elena a nascut o fetita in aceasta dimineata. Sunt fericit, au fost singurele cuvinte pe care le-a spus seful statului jurnalistilor, inainte de a intra in unitatea medicala. Doctorii l-au intampinat pe Traian Basescu cu flori. Mai multe detalii: Elena Basescu a NASCUT o fetita. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar unde isi viziteaza fiica si nepoata

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, la Spitalul Universitar pentru a-si vizita fiica si nepoata, relateaza B1 TV. Sunt bucuros, a declarat presedintele la intratea in unitatea sanitara. La.

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros.

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros si.

A aparut prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepoata acestuia (FOTO)

Pe site-urile de socializare a aparut deja prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepotica acestuia, fiica Eelenei Basescu, relateaza B1 TV. Eelena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetit.

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, .

FOTO. Traian Basescu: Cu mine seamana, se vede, ca s-a grabit sa iasa!

Presedintele Traian Basescu a declarat, la iesirea de la Spitalul Universitar, unde si-a vizitat fiica si nepoata, ca este bucuros si ca acum a primit nobilul titlu de bunic. Sunt bucuros si eu.

Cateva impresii dintr-o vizita ciudata. Traian Basescu in Slovacia

Cand presedintele Traian Basescu decola din Bucuresti spre Bratislava cu mica aeronava inchiriata de la Tarom, unul din suporterii sai din PDL scria pe blog ca traieste a doua tinerete politica. Asta o fi imaginea la intern, dar cand pleaca afara atmosfera se cam schimba. Saracia din visteria prezidentiala pare sa mai taie din acest elan tineresc. Cu o zi inainte anuntase ca nu mai pleaca in septembrie peste ocean la o adunare ONU din lipsa banilor. Cei din Administratia Prezidentiala se jura ca asta-i adevarul gol - golut. Guvernul a sarit Presedintia la ultima rectificare. Criza financiara de la Cotroceni ar fi fost ridicata inclusiv intr-un CSAT.

Traian Basescu a devenit bunic! Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment, este in stare.

Antonescu: Marea noastra batalie NU ESTE cu Traian Basescu, ci cu asteptarea pe care noi insine am generat-o

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sambata ca mare problema cu care se confrunta Uniunea Social Liberala este reprezentata de asteptarile electoratului, punctand ca presedintele Traian Basescu.

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )