Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce trebuie sa stii despre creierul adolescentilor

Antena3 Antena3,
Ce trebuie sa stii despre creierul adolescentilor

Adolescenta nu este o perioada foarte usoara, tranzitia spre maturitate fiind intensa. Iata ce ar trebui sa stie parintii despre creierul adolescentilor. Emotii intense Pubertatea aduce cu sine o serie de. continuă pe Antena3

Cel mai asteptat telefon al momentului vine din China. Ce trebuie sa stii despre el

Pana la iPhone, chinezii au reusit sa creeze un telefon care sa ne faca sa-l asteptam cu mare interes. Azi se lanseaza, asta ar trebui sa stii despre el.

Vineri avem Luna albastra: ce trebuie sa stii despre ea

Dupa ce, tot anul acesta, am avut parte de un fenomen cunoscut drept Luna rosie, vineri are loc inca un fenomen astronomic rar, Luna albastra. Mai exact, este vorba despre aparitia a doua luni pline in aceeasi luna calendaristica. Luna va atinge faza maxima vineri, pe data de 31 iulie, dupa ce a mai atins [] Vineri avem Luna albastra: ce trebuie sa stii despre ea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou Windows, lansat oficial: ce ar trebui sa stii despre Windows 10

Cel mai asteptat Windows a fost lansat astazi. Este, totodata, si ultimul Windows, dupa cum spune Microsoft. Acesta e Windows 10 si cele mai importante noutati din el.

Oprea, despre legea pensiilor militarilor: Este un demers reparatoriu

Vicepremierul Gabi Oprea considera ca promulgarea legii pensiilor de Klaus Iohannis este un demers reparatoriu, iar decizia presedintelui reprezinta un pas inainte spre normalitate, potrivit unui comunicat emis astazi de Ministerul Afacerilor Interne MAI).

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )