Libnet.ro
UNICEF

16:00

Trei chinezi de la Dragonul Rosu, arestati pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei chinezi de la Dragonul Rosu, arestati pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Tribunalul Ilfov a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a trei cetateni chinezi de la complexul comercial Dragonul Rosu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul calculat de procurorii Parchetului General fiind de peste 100 de milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Afaceristi chinezi anchetati la Bucuresti pentru evaziune fiscala si spalare de bani de peste 100 de milioane de dolari

Cinci firme fantoma ale unor cetateni chinezi ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de dolari prin evaziune fiscala si spalare de bani, reteaua fiind destructurata marti de politistii ilfoveni. Unul dintre suspecti a fost prins la banca cand trimitea in China 300. 000 de dolari, bani negri.

Surse: UBS, anchetata din nou pentru evaziune fiscala in SUA

Banca elvetiana UBS Group AG este investigata din nou in SUA, fiind suspectata ca si-a ajutat clientii americani sa se sustraga de la plata taxelor, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

Patron din Potcoava, anchetat pentru evaziune fiscala si pus sub control judiciar

Un barbat din Potcoava este cercetat de politistii olteni pentru ca nu ar fi inregistrat in evidenta contabila a firmei pe care o conducea operatiuni fictive de aprovizionare cu marfuri de la mai multe societati comerciale. in urma acestora masinatiuni, oamenii legii au estimat ca bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproximativ 150. 000 lei.

Dosarul Dragonul Rosu: Trei chinezi arestati, alti 12 si un roman sub control judiciar, pentru evaziune de 100 milioane de dolari

Trei cetateni chinezi au fost arestati iar alti 12 si un roman au fost pusi sub control judiciar in dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu, cu un prejudiciu estimat la 100 de milioane de dolari, in timp ce doi cetateni chinezi sunt in continuare cautati, procurorii cerand arestarea lor in lipsa, informeaza Mediafax.

Dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu: Trei chinezi arestati si alti 12 sub control judiciar

Trei cetateni chinezi au fost arestati, iar alti 12 si un roman au fost pusi sub control judiciar in dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu, informeaza Mediafax.

Trei chinezi arestati, alti 12 si un roman sub control judiciar, in dosarul evazionistilor de la Dragonul Rosu

Trei cetateni chinezi au fost arestati iar alti 12 si un roman au fost pusi sub control judiciar in dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu, cu un prejudiciu estimat la 100 de milioane de dolari, Alti doi cetateni chinezi sunt in continuare cautati, procurorii cerand arestarea lor in lipsa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3077 seconds )