Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei cutremure au lovit Romania intr-o singura zi. Ce intensitate au avut seismele

Antena3 Antena3,
Trei cutremure au lovit Romania intr-o singura zi. Ce intensitate au avut seismele

Trei seisme au lovit Romania intr-o singura zi. Ultimul dintre ele a fost de magnitudine 3,2 si s-a produs ieri dupa-amiaza in jurul orei 17, in Vrancea, la o adancime de 127 de kilometri. Alte doua. continuă pe Antena3

Trei cutremure cu magnitudine intre 2,7 si 3,2 au fost inregistrate in Vrancea

Inca trei cutremure au avut loc in zona seismica Vrancea. Primul dintre ele a avut o magnitudine de 2,7 si s-a produs la o adancime de 84 de kilometri. Cel de-al doilea, cu o magnitudine de 3, s-a produs la o.

TREI cutremure in Vrancea.

Inca trei cutremure au avut loc in zona seismica Vrancea. Primul dintre ele a avut o magnitudine de 2,7 si s-a produs la o adancime de 84 de kilometri, informeaza B1TV. Cel de-al doilea, cu o magnitudine de 3, s-a produs la o adancime de 127 de kilometri. Ultimul seism a fost si cel mai puternic, cu o magnitudine de 3,2 si un epicentru la o adancime de 127 de kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului.

Relatari despre comunism si filme dublate pe ascuns de vocea libertatii din Romania, intr-un articol din The New York Times

Relatari din Romania comunista si modul in care Irina Margareta Nistor a devenit celebra in tara noastra sunt prezentate intr-un articol si intr-un scurtmetraj documentar regizat de Ilinca Calugareanu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )