Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trei dintre cei sapte violatori ai fetei din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi, acuzand presiunea mediatica

B1 B1,
Trei dintre cei sapte violatori ai fetei din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi, acuzand presiunea mediatica

Trei dintre cei sapte barbati din Vaslui acuzati ca ar fi violat o fata de 18 ani cer stramutarea procesului la lasi, acuzand presiunea mediatica asupra magistratilor si procurorilor din Vaslui, scrie. continuă pe B1

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa dintr-un parc natural din Zimbabwe a fost ucis de un dentist american, in cursul unei partide de vanatoare ilegala, relateaza The Guardian. Cecil, vedeta parcului.

CNA nu a luat o decizie cu privire la sanctionarea PRO TV in cazul prezentei fetei din Vaslui in emisiunea La Maruta: Amenda maxima propusa, 200.000 de lei

PRO TV nu a primit nicio sanctiune pentru aparitia la emisiunea La Maruta a tinerei violate din Vaslui. Membrii CNA nu au ajuns la un acord ]n acest caz, scrie paginademedia. ro. Un membru CNA a propus.

Cum incearca violatorii din Vaslui sa scape. Avocata victimei: Fata se confrunta cu o stare de neliniste si indignare

Cei sapte violatori de la Vaslui se plang de presiuni mediatice si incearca sa stramute dosarul. Asta dupa ce parintii unuia dintre agresori au luat-o pe fata de la scoala, au dus-o la un notar, fara.

A murit parintele Victor Neamtu. Era unul dintre cei mai importanti preoti din Brasov

Dupa nici mai mult, nici mai putin de 33 de ani in slujba Bisericii, Preotul Victor Neamtu de la Biserica din Centrul Civic Brasov s-a stins din viata la nici 58 de ani,Parintele a suferitsambata doua.

Ancheta finalizata privind violul din Vaslui. Surse: Abateri disciplinare in cazul procurorilor vasluieni

Ancheta demarata de Parchetul General in cazul procurorilor vasluieni, care au luat decizia de a nu contesta masura de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, a fost finalizata, informeaza B1.

Bucurestenii au protestat in Piata Universitatii, in solidaritate cu fata violata din Vaslui (VIDEO)

Violul de la Vaslui scoate oamenii in strada. Zeci de bucuresteni au protestat in Piata Universitatii fata de justitia nedreapta care i-a lasat in libertate pe cei sapte violatori. Oamenii atrag atentia.

EXCLUSIV Marturia parintilor fetei din Vaslui violate pana la lesin: Baietii au crezut ca totul se rezolva cu bani. Fata noastra nu e de vanzare. Presiunea a fost uriasa!

Parintii fetei din Vaslui violate de sapte barbati din Valeni au povestit, pentru Adevarul, cosmarul care a urmat pentru fiica lor, dar si pentru ei, dupa tragedia petrecuta in noiembrie 2014.

EXCLUSIV Marturia parintilor fetei din Vaslui: Baietii au crezut ca totul se rezolva cu bani. Fata noastra nu e de vanzare!

Parintii fetei din Vaslui violate de sapte barbati din Valeni au povestit, pentru Adevarul, cosmarul care a urmat pentru fiica lor, dar si pentru ei, dupa tragedia petrecuta in noiembrie 2014.

Rusinea magistratilor. Judecatoarea care i-a eliberat din arest pe trei dintre violatorii din Valeni a luat nota zero la un concurs organizat de CSM

Fosta presedinta a Judecatoriei Vaslui, cea care a dispus eliberarea a trei dintre cei sapte violatori, s-a facut de ras, in 2014, fiind punctata cu 0 la un concurs pentru un post la Inspectia Judiciara.

Mesaj tulburator pentru cei 7 violatori din Vaslui: Fapta voastra arunca o pata pe imaginea Bisericii. Ea v-o ierta de pacate, noi nu!

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare. in acelasi timp, multe dintre comentarii sunt adresate violatorilor, in termeni duri si categorici.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )