Libnet.ro
UNICEF

01:06

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

B1 B1,
Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa dintr-un parc natural din Zimbabwe a fost ucis de un dentist american, in cursul unei partide de vanatoare ilegala, relateaza The Guardian. Cecil, vedeta parcului. continuă pe B1

Premierul desemnat la Chisinau, unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Valeriu Strelet, desemnat premier al Republicii Moldova dupa demisia fostului sef al Guvernului de la Chisinau, la inceputul lunii iunie, este unul dintre cei mai bogati moldoveni. Strelet, membru de 22 de ani al Parlamentului, are o casa de lux, doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii care au facut afaceri cu statul, scriu jurnalistii Rise. md.

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Cei mai cunoscuti tortionari din comunism: Enoiu, Craciun, Ficior, Moromete, Visinescu

Cei mai cunoscuti tortionari din comunism. Angajati ai Securitatii din primii ani ai institutiei, Gheorghe Enoiu, Gheorghe Craciun sau Alexandru Visinescu au fost printre comunistii responsabili cu torturarea detinutilor din inchisori sau colonii de munca.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Unul dintre agresorii din Caracal ataca iar victima

Unul dintre cei patru tineri acuzati de viol de fata din Caracal a intervenit telefonic la emisiunea Acces Direct. Bineinteles ca a sustinut ca victima minte si ca o data, cand s-au intalnit, i-a privit.

Peste 20% din vanzarile online ale EuroGsm provin de pe mobil

Potrivit EuroGsm , unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, peste 20% dintre vanzarile online inregistrate in primul semestru din acest an au fost generate de clienti care au accesat site-ul companiei de pe dispozitive mobile.

A murit, la doar 33 de ani, artistul galatean Florin Petre. Era considerat cel mai stralucit bariton din generatia lui

Baritonul Florin Dumitru Petre, unul dintre cei mai indragiti tineri artisti de pe scena Teatrului Muzical Nae Leonard Galati, a incetat din viata sambata, 25 iulie, dupa o lupta de cativa ani cu o teribila boala. La doar 33 de ani, Florin Petre ajunsese deja la o cariera artistica si pedagogica de exceptie.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )