Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trei morti, printre care si un copil, in urma unui accident produs pe soseaua de centura a Sucevei

Adevărul Adevărul,
Trei morti, printre care si un copil, in urma unui accident produs pe soseaua de centura a Sucevei

Trei persoane, intre care un copil, au murit, sambata seara, dupa ce camionul in care se aflau si care circula pe DN 17 a intrat intr-un zid de pe santierul soselei de centura a municipiului Suceava, cel mai probabil accidentul petrecandu-se din cauza cetii. continuă pe Adevărul

Suceava: Trei persoane, printre care si un copil, au murit dupa ce au intrat cu camionul intr-un zid

Trei persoane, intre care un copil, au murit, sambata seara, dupa ce camionul in care se aflau a intrat intr-un zid de pe santierul soselei de centura a municipiului Suceva, informeaza Mediafax. Accidentul.

Dacia pregateste inca trei modele, printre care un break si o camioneta

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Trei israelieni, ucisi in urma unui atac cu racheta, din Fasia Gaza

Trei persoane au fost ucise, joi dimineata, in sudul Israelului in urma unui atac cu racheta provenit din Fasia Gaza. Trei persoane au fost ucise si alte doua ranite usor de o racheta Grad lansata.

Vicepremierul Croatiei si-a dat demisia, dupa ce a fost condamnat pentru provocarea unui accident rutier

Vicepremierul Croatiei si-a dat demisia din functie dupa ce a fost condamnat la un an si 10 luni in Ungaria, pentru provocarea unui accident rutier, relateaza sursele de presa.

Vicepremierul Croatiei si-a dat demisia, dupa ce a fost condamnat pentru provocarea unui accident rutier

Vicepremierul Croatiei si-a dat demisia din functie dupa ce a fost condamnat la un an si 10 luni in Ungaria, pentru provocarea unui accident rutier. in varsta de 62 de ani, Radimir Cacic a fost gasit vinovat.

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet, in urma unui bombardament israelian

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet sambata dimineata in urma unui bombardament israelian, a anuntat Guvernul Hamas, relateaza AFP. O alta lovitura aeriana a distrus c.

Unul dintre liderii miscarii Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian

Unul dintre liderii miscarii islamice Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian. Un avion militar israelian a atacat masina personala a islamistului, distrugand-o. Atacul are loc dupa ce zilele trecute mai.

Accident grav in judetul Olt: trei morti, patru raniti.

Trei persoane au murit si patru au fost ranite grav, miercuri seara, intr-un accident rutier produs in judetul Olt, pe DJ 546 A, intre comunele Brebeni si Schitu, potrivit Realitatea. net In accident au fost implicate doua autoturisme, un Peugeot, in care se afla doar soferul, si o Dacia Solenza, in care se aflau sase persoane. Conform primelor informatii, masina Dacia Solenza a patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu cealalta masina. Soferul din Dacia a murit pe loc, un pasager .

Trei cluburi din Bucuresti, printre care si El Grande Comandante, inchise de Garda Financiara

Clubul El Grande Comandante din sectorul 2 Bucuresti si un alt club, din Regie, au fost inchise pentru trei luni de comisarii Garzii Financiare, pentru neutilizarea caselor de marcat, informeaza Mediafax. De asemen.

Islanda isi va schimba numele in urma unui concurs organizat pe internet

Schimbare majora in lumea turismului! Agentia de turism din Islanda sponsorizeaza un concurs ce are ca miza schimbarea denumirii tarii. Motivul? Este posibil ca turistii sa fie descurajati de numele care te duce cu gandul la temperaturi foarte joase si sa nu-si mai doreasca din acest motiv sa viziteze Islanda Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )