Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trei persoane din Ramnicu Valcea, calcate cu masina pe trecerea de pietoni de un sofer baut (IMAGINI SOCANTE)

B1 B1,
Trei persoane din Ramnicu Valcea, calcate cu masina pe trecerea de pietoni de un sofer baut (IMAGINI SOCANTE)

Trei persoane au fost ranite dupa ce un sofer baut nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, intrand in plin intr-o multime de oameni, pe o strada din Ramnicu valcea. Incidentul s-a petrecut marti la. continuă pe B1

Imagini socante. Pietoni loviti pe trecere de un sofer beat, in Ramnicu Valcea

Trei persoane au fost lovite in plin pe o trecere de pietoni, chiar in centrul orasului Ramnicu Valcea. Barbatul care se afla la volan era beat si a trecut pe rosu. Una dintre victime este in stare grava, iar c.

Ramnicu Valcea, orasul fara gara

Municipiul Ramnicu Valcea a ramas in acest an fara gara. Statia de cale ferata construita in secolul al XIX-lea a fost demolata la inceputul acestui an. Compania de Cai Ferate CFR) a preferat sa construiasca o gara noua decat sa reabiliteze una veche.

Podul de la Agigea va fi inchis 2-4 ore in trei zile din saptamana

Podul de la Agigea va fi inchis total, pentru doua-patru ore, in trei zile din saptamana, pana la sfarsitul anului, iar dupa finalizarea lucrarilor restrictia de circulatie pe pod va fi ridicata de la 3,5 tone, cat este in prezent, la 5 tone, a anuntat.

BNR: Trei sferturi din restantele firmelor si 70% din populatia restantiera au intarzieri peste un an

Trei sferturi din valoarea creditelor restante al companiilor au intarzieri la plata mai mari de 365 de zile, adica 19,7 miliarde lei 4,5 miliarde euro), in timp ce peste 70% din persoanele fizice cu restante au intarzieri mai mari de un an sau.

VIDEO Un sofer baut a spulberat cu masina trei pietoni. Accidentul a fost suprins de camerele video din centrul orasului

Accidentul a avut loc chiar in centrul orasului Ramnicu Valcea. Soferul, un barbat de 46 de ani, a spulberat cu masina trei persoane care se angajasera regulamentar in traversarea strazii. Barbatul aflat la volan si-a continuat insa drumul, fara sa-l intereseze soarta celor trei victime.

Povestea lui Costel Craciun, ramniceanul care iubeste atat de mult cartile, incat si-a deschis un anticariat

In 2011, Costel Craciun a renuntat la o slujba stabila si a luat totul de la zero. Cu bani imprumutati de la banci si cartile din propria biblioteca a deschis, in plina criza economica, singurul anticariat din Ramnicu Valcea.

Povestea lui Costel Craciun, ramniceanul care iubeste atat de mult cartile incat si-a deschis un anticariat

In 2011, Costel Craciun a renuntat la o slujba sigura si a luat totul de la zero. Cu bani imprumutati de la banci si cartile din propria biblioteca a deschis, in plina criza economica, singurul anticariat din Ramnicu Valcea.

Atac armat la iesirea dintr-o biserica in Cairo: Trei persoane au murit, iar altele 12 au fost ranite

Trei oameni au murit, iar alti 12 au fost raniti intr-un atac armat la Cairo, in Egipt. in timp ce ieseau dintr-o biserica, dupa ce luasera parte la o cununie religioasa, oamenii au fost impuscati.

Podul de la Agigea va fi inchis timp de doua-patru ore in trei zile din saptamana, pana la sfarsitul anului

Podul de la Agigea va fi inchis total, pentru 2-4 ore, in 3 zile din saptamana, pana la sfarsitul anului. Dupa finalizarea lucrarilor, restrictia de circulatie pe pod va fi ridicata de la 3,5 tone, cat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )