Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc DN6. Victimele au fost transportate la spital

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc DN6. Victimele au fost transportate la spital

Madalin Stanescu, in virsta de 24 de ani, din comuna doljeana Cotofenii din Fata, este acuzat de vatamare corporala din culpa, dupa ce a provocat un accident pe DN6. continuă pe Adevărul

Un mort si trei raniti, in urma unui ACCIDENT produs pe soseaua de centura a Buzaului.

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite grav in urma unui accident produs, vineri, pe soseaua de centura a orasului Buzaului, dupa ce doua masini s-au ciocnit, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit inspectorului sef principal Adrian Rosioru de la Politia Rutiera Buzau, accidentul, in care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc din cauza vitezei si a carosabilului umed. Astfel, soferul unui autoturism Ford a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a .

4 romani au murit, iar alte 7 persoane sunt ranite in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj. Potrivit primelor declaratii ale politiei, 4 romani au murit, iar.

5 morti si 7 raniti in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj. 5 persoane au murit, iar alte 7 au fost transportate la spital, cu rani.

3 morti si un roman ranit in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj, transmite UdineToday. Potrivit primelor declaratii ale politiei, 3.

Zeci de mii de pakistanezi au manifestat impotriva filmului Inocenta Musulmanilor, trei persoane au fost ucise si patru cinematografe incendiate

Cateva zeci de mii de oameni au manifestat vineri in Pakistan impotriva filmului american anti-islamic, o mobilizare limitata dar care a costat viata a trei persoane, in conditiile in care patru cinematografe au fost incendiate, in ciuda apelurilor la calm lansate de guvern, scrie AFP.

Accident in lant pe DN1. Doua persoane au fost ranite

Circulatia pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, se desfasoara cu restrictii, sambata, in urma unui accident in lant in care au fost implicate patru masini, doua persoane fiind transportate la spital pentru.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite

Cinci masini implicate intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe.

Carambol pe DN1: 4 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite

Cinci masini implicate intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti. In curs de actualizare.

Oficial chinez, concediat dupa ce a fost fotografiat razand la locul unui accident rutier in care au murit 36 de persoane

Un oficial din domeniul sigurantei din China a fost concediat imediat dupa ce a fost fotografiat razand la locul unui accident rutier, transmite BBC. Yang Dacai a fost eliberat de toate indatoririle sale din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )