Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trei persoane ranite, dupa ce masina lor a cazut in Dambovita

România Liberă România Liberă,
Trei persoane ranite, dupa ce masina lor a cazut in Dambovita

Trei persoane au fost ranite vineri, in Capitala, dupa ce masina in care se aflau a cazut in raul Dambovita, in zona Podului Ciurel, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Trei persoane, ranite in Bucuresti dupa ce masina in care se aflau a cazut in Dambovita

Trei persoane au fost ranite vineri, in Capitala, dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut in raul Dambovita, in zona Podului Ciurel. Potrivit sursei citate, in autoturism se aflau un barbat si doua.

Trei persoane, intre care o femeie insarcinata, ranite dupa ce masina lor a fost lovita de tren, in judetul Timis

Trei persoane, intre care o femeie insarcinata, au fost ranite, joi, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren, intre localitatile Cheveresu Mare si Vucova, judetul Timis. in urma accidentului, traficul feroviar a fost intrerupt timp de aproximativ o jumatate de ora.

Timis: Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

Trei persoane, intre care si o femeie insarcinata, au fost ranite, joi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, accidentul avand loc in judetul Timis, relateaza Mediafax. Soferul unui.

Trei persoane au fost ranite in Capitala dupa ce au plonjat cu masina in raul Dambovita

Trei persoane au fost ranite vineri, in Capitala, dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut in raul Dambovita, in zona Podului Ciurel. Cei trei au suferit rani usoare si au fost transportati la spital.

Un muncitor de la centrala Fukushima a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de apa

Un muncitor, care lucra la centrala nucleara Fukushima Japonia), si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un imens rezervor de apa, relateaza AP. Victima, in varsta de 55 de ani, a suferit mai multe leziuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )