Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trei soldati ucraineni au fost ucisi de explozia unei mine

Antena3 Antena3,
Trei soldati ucraineni au fost ucisi de explozia unei mine

Trei soldati ucraineni au fost ucisi si alti doi raniti de explozia unei mine amplasate in apropierea localitatii Avdiivka, in regiunea Donetk, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al operatiunii anti. continuă pe Antena3

O mina a explodat in estul Ucrainei: Trei soldati au fost ucisi, iar alti doi au fost raniti

O explozie s-a produs la o mina in estul separatist al Ucrainei, trei soldati ucraineni fiind ucisi si alti doi raniti a anuntat sambata purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, Andrei Lasenko, citat de.

Ucraina: Trei soldati ucisi in urma exploziei unei mine in estul separatist

Trei soldati ucraineni si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore, in urma exploziei unei mine in estul separatist pro-rus al Ucrainei, unde au avut loc ciocniri sporadice, in pofida armistitiului instituit in urma cu peste o luna, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, Andrei Lisenko, citat de AFP.

Cel putin 42 de copii au fost ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF , relateaza BBC News Online .

Cel putin 42 de copii au fost ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF, relateaza BBC News Online.

FOTO Legenda manastirii ridicate de un cioban dintr-un lemn si a schitului unde au fost ucisi 300 de calugari

Valcea ocupa locul II in topul judetelor cu cele mai multe schituri si manastiri, fiecare asezamant monahal avand o istorie de cateva secole. Printre lacasurile sfinte pe seama carora au aparut mai multe legende se numara Manastirea Dintr-un Lemn si Manastirea Iezer, locul unde au fost ucisi 300 de calugari.

Masacru intr-un campus universitar din Kenya: Cel putin 147 de studenti au fost ucisi intr-un atac comis de gruparea Al-Shabaab

Cel putin 147 de studenti au fost ucisi, joi, in urma unui atac comis de membri ai grupului terorist Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, intr-o universitate din nordul Kenyei, relateaza Reuters.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi, in mai putin de o saptamana

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, a anuntat UNICEF, informeaza Mediafax.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi in operatiunile militare declansate in urma cu aproximativ o saptamana

Cel putin 62 de copii au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti de la declansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, an urma cu mai.

Masacru in Yemen. Cel putin 62 de copii au fost ucisi

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din.

10 militari egipteni au fost ucisi in Peninsula Sinai

Doua ambuscade, provocate de militantii egipteni din Peninsula Sinai, au ucis 10 soldati, se arata intr-un comunicat al fortelor de securitate de la Cairo. in timpul atacurilor au mai fost raniti 11 soldati si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )