Libnet.ro
UNICEF

21:00

Trei tineri din Alba Iulia au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice la o petrecere de majorat

Adevărul Adevărul,
Trei tineri din Alba Iulia au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice la o petrecere de majorat

Consumul de etnobotanice face victime printre tinerii de liceu din Alba Iulia. Trei liceeni au ajuns la spital in noaptea de sambata spre duminica dupa ce au fumat dintr-o tigara cu etnobotanice. continuă pe Adevărul

Jaf armat la o casa de schimb valutar din Alba Iulia. Casiera a fost batuta si amenintata cu un pistol incarcat

Un barbat din Alba Iulia a fost prins, luni seara, dupa ce a jefuit o casa de schimb valutar din municipiu amenintand-o pe angajata cu un pistol incarcat, suspectul fiind prins la scurt timp de la comiterea.

FOTO VIDEO Jaf sub amenintarea armei la o casa de schimb valutar din Alba Iulia. Atacatorul a fost prins de politie

Un barbat in varsta de 45 de ani a fost prins de politisti dupa ce a jefuit sub amenintarea armei o casa de schimb valutar din Alba Iulia. Atacul a avut loc luni dupa-amiaza in cartierul Cetate din oras.

Bilete online cu cardul pe telefonul mobil pentrucalatorii cu transportul in comun din Alba Iulia si Turda

Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toti cei care opteaza pentru cumpararea unui bilet prin aceasta metoda de plata, primesc, la prima achizitie, 3 calatorii nominale gratuite.

O casa de schimb valutar din centrul orasului Alba Iulia a fost sparta de hoti, care au gaurit degeaba un perete ca sa ajunga la bani

O casa de schimb valutar aflata intr-un centru comercial din Alba Iulia a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, hotii intrand acolo dupa ce au gaurit peretele comun cu o papetarie, insa nu au reusit sa fure nimic, pentru ca nu au putut sparge seiful.

Premiera: Biletele de autobuz pot fi cumparate online in Alba Iulia si Turda

Biletele pentru mijloacele de transport in comun din Alba Iulia si Turda pot fi achizitionate online printr-o aplicatie ce poate fi folosita de pe telefonul mobil, un sistem utilizat in premiera in Romania.

Alba Iulia introduce un sistem unic in Romania pentru transportul in comun

Calatorii care folosesc mijloacele de transport in comun din Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele si on-line printr-o aplicatie care poate fi folosita de pe telefonul mobil, sistemul fiind unic in Romania, potrivit Mediafax.

Alba Iulia si-a facut blog si vrea sa ajunga la 100.000 de innoptari ale turistilor

Alba Iulia si-a lansat blogul oficial al orasului, prin care vrea sa se promoveze si sa atraga turisti. Blogul face parte din strategia de marketing turistic care va fi realizatata si implementata de Primaria Alba-Iulia pana in 2024.

VIDEO FOTO Protest impotriva Kronospan la Alba Iulia. Petitie cu 6.000 de semnaturi pentru oprirea poluarii din Sebes

Protestatarii impotriva fabricii de formaldehida de pe platforma Kronospan Sebes s-au mutat la Alba Iulia. Duminica, 1 martie 2015, peste 300 de persoane au participat la un mars ce are loc intre sediile Agentiei pentru Protectia Mediului si Prefectura Alba.

Hoti cu ghinion la Alba Iulia: au spart o casa de schimb valutar dar nu au gasit nimic de furat

Casa de schimb valutar din magazinul Unirea, in centrul municipiului Alba Iulia, a fost sparta in noaptea de vineri spre sambata de persoane necunoscute. Hotii au avut ghinion pentru ca nu au gasit bani in interior.

In Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda iti poti cumpara de pe internet biletele pentru mijloacele de transport in comun

Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay, arata un comunicat al companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )