Libnet.ro
UNICEF

10:00

Trei zile de doliu national in Spania, dupa tragedia feroviara din Santiago de Compostela. Bilantul victimelor ar putea creste

Antena3 Antena3,
Trei zile de doliu national in Spania, dupa tragedia feroviara din Santiago de Compostela. Bilantul victimelor ar putea creste

Autoritatile spaniole nu au reusit nici pana in prezent sa identifice toate victimele tragediei feroviare care a avut loc in Santiago de Compostela. Autoritatile au decretat trei zile de doliu national in. continuă pe Antena3

Rajoy anunta trei zile de doliu national in urma catastrofei feroviare din Spania.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat joi trei zile de doliu national in urma accidentului feroviar in care au murit cel putin 78 de persoane, miercuri, in Galicia, transmite Mediafax. Voi semna astazi joi) un decret declarand trei zile de doliu national in intreaga Spanie, a declarat Rajoy, aflat intr-o vizita la locul catastrofei, una dintre cele mai sangeroase din istoria tarii, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, conform AFP. Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de .

VIDEO Gerard Butler a mai petrecut trei zile in Romania fara Madalina Ghenea

Desi toata lumea credea ca a parasit Romania, actorul Gerard Butler si-a prelungit sederea cu trei zile si a ramas la noi in tara pana joi.

Atentie, vine canicula! Timp de trei zile, temperaturile vor depasi 35 de grade

Timp de trei zile, incepand de astazi si pana pe 28 iulie, va fi extrem de cald in aproape toata tara. meteorologii au emis o avertizare potrivit careia indicele de temperatura-umezeala ITU) va depasi frecvent pragul de 80 de unitati.

Trenul avea 220 km/h pe un tronson cu limita de 80 km/h. Presa spaniola, despre tragedia feroviara

Intreaga presa spaniola a publicat articole ample despre cea mai mare tragedie feroviara din Spania din ultimii 70 de ani. Jurnalistii scriu ca viteza excesiva este cauza principala a accidentului de tren soldat.

Sapte zile de doliu in Galicia, dupa accidentul feroviar.

Sapte zile de doliu au fost decretate in Galicia dupa accidentul feroviar produs miercuri seara in Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, si soldat cu 77 de morti si 143 de raniti, relateaza Mediafax. Presedintele galician Alberto Nunez Feijoo a anuntat joi cel mai important doliu din istoria regiunii, in urma accidentului feroviar de miercuri seara, in timp ce regele Juan Carlos al Spaniei si printul mostenitor Felipe si-au suspendat, joi, activitatile oficiale in .

Cel mai GRAV accident feroviar din ultimele sapte DECENII. Cel putin 65 de oameni au MURIT in Spania, dupa deraierea trenului in Galicia

Scene de groaza in Spania! Cel putin 65 de oameni au murit si peste 130 au fost raniti dupa ce trenul in care se aflau a deraiat aseara in provincia Galicia. Iar bilantul mortilor creste de la o ora la al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )