Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tudor Breazu, adus la DNA pentru audieri

B1 B1,
Tudor Breazu, adus la DNA pentru audieri

Tudor Breazu a fost adus la audieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, in care acesta este arestat preventiv. Tudor Breazu este arestat preventiv pentru presupuse fapte de. continuă pe B1

Tudor Breazu, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

Tudor Breazu a fost adus la audieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, in care acesta este arestat preventiv. Tudor Breazu este arestat preventiv pentru presupuse fapte de.

Tudor Breazu, Alin Cocos si Pinalti, adusi la DNA pentru audieri

Actualizare 11:24 Gheorghe Stefan zis Pinalti), primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost, de asemenea, adus la DNA, pentru audieri, in dosarele in care este vizata Elena Udrea, transmite astazi presa.

Alin Cocos, adus la DNA pentru audieri in dosarul Alinei Bica

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, dupa ce si tatal sau, Dorin Cocos, a fost audiat marti in aceeasi cauza.

Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru audieri (VIDEO)

Gheorghe Stefan a fost adus, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat. El se afla in arest preventiv in dosarul Microsoft. Avocatii acestuia cer insa arest la.

Alin Cocos si Tudor Breazu, audiati la sediul DNA

Alin Cocos a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA, unde urmeaza sa fie audiat. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat ca sunt audieri de rutina si ca si Tudor Breazu a fost adus in urma cu.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus in cursul diminetii, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in cauza.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Alin Cocos, adus la Directia Nationala Anticoruptie pentru audieri

Alin Cocos a fost adus, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii. El a fost arestat, alaturi de Adriean Videanu, Dorin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier .

Victor Ponta: Mama mea nu a fost chemata la DNA pentru audieri. Firmele cumnatului meu nu au avut contracte cu Guvernul

Victor Ponta a declarat, vineri, ca mama sa, Cornelia Naum, nu a fost chemata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la audieri in dosarul in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui. Este o mizerie ordinara, a subliniat premierul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )