Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tudor Breazu, apropiat al Elenei Udrea, retinut pentru 24 ore in dosarul Gala Bute

B1 B1,
Tudor Breazu, apropiat al Elenei Udrea, retinut pentru 24 ore in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, a fost retinut pentru 24 ore, sambata seara, de procurorii DirectieiNationale Anticoruptie DNA0, in dosarulGalaBute, relateazaB1 TV. Brea. continuă pe B1

Editie speciala. Cine este Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea

Alina Petrescu a prezentat sambata, la Editie Speciala, profilul lui Tudor Breazu, retinut de DNA pentru infractiuni de coruptie. Tudor Cici Breazu este si unpersonaj cunoscut in lumea mondena.

Dosarul Gala Bute: Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Gala Bute face o noua victima: Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

inca un retinut in dosarul Gala Bute: Administratorul mosiei Elenei Udrea ar fi intermediat o mita de 50.000 de euro. Cum opera Breazu

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, Tudor Breazu, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in valoare de 50. 000 de euro, in dosarul Gala Bute, sustin surse judiciare.

inca un retinut in dosarul Gala Bute: Administratorul mosiei Elenei Udrea ar fi intermediat o mita de 50.000 de euro

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, Tudor Breazu, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in valoare de 50. 000 de euro, in dosarul Gala Bute, sustin surse judiciare.

Cristiana Anghel ii ia apararea Elenei Udrea: E hartuita. Nu e normal asa ceva, parca ar fi o vulpe hartuita de o haita de caini (VIDEO)

Senatorul conservator Cristiana Anghel a vorbit, in cadrul emisiunii Romania Acum, difuzata de B1Tv, despre faptul ca Elena Udrea este hartuita, declarand, cu privire la cererile procurorilor DNA de.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

Fostul consilier al Elenei Udrea, din nou la DNA. Stefan Lungu este acuzat in dosarul Gala Bute ca zeciuia banii ministerului condus de Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier personal al Elenei Udrea pe vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, a mers astazi din nou la procurorii anticoruptie. Lungu era omul de incredere al Elenei Udrea si, spun procurorii, obisnuia sa perceapa 10% din valoarea unor contracte prin intermediul unor firme pe care le controla.

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Votul pentru arestarea ei va avea loc luni

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va analiza maine, in regim de urgenta, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a favoritei fostului presedinte Traian.

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si beci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )