Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tudorel Toader: Nu stiu in cat timp voi desecretiza arhivele SIPA

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Nu stiu in cat timp voi desecretiza arhivele SIPA

Tudorel Toader a facut noi declaratii cu privire la arhivele SIPA, joi dimineata, la Parlament. Nu pot spune un termen exact cand se vor desecretiza arhivele SIPA, pentru ca sunt in momentul. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva SIPA. CSM cere explicatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata ca va desecretiza arhiva SIPA.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata ca va desecretiza arhiva SIPA.

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu stie inca nici cand si nici cum va desecretiza arhiva SIPA, care contine toate datele magistratilor. El a declarat joi, in Parlament, ca este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat.

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA; ma documentez privind istoricul constituirii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca deocamdata nu stie cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, in conditiile in care este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat.

Voi desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp, cu respectarea termenelor legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp si cu respectarea termenelor si procedurilor legale.

Ministrul Justitiei: Voi desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp. Tudorel Toader a afirmat luni ca nu are cunostinta ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, dar,.

Ministrul Justitiei: Voi desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp. Sefa Curtii Supreme: Sustin acest demers, dar trebuie facut in mai multe etape

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp si cu respectarea termenelor si procedurilor legale. Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat ca sustine desecretizarea arhivei SIPA, insa acest demers ar trebui facut in mai multe etape, prima fiind inventarierea documentelor.

Ministrul Justitiei s-a sucit. Tudorel Toader nu stie cand si in ce masura va desecretiza arhiva SIPA, desi cu doar o zi inainte anunta o desecretizare in cel mai scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu stie cand va fi desecretizata arhiva SIPA deoarece nu stie ce contine. Asta desi, cu doar o zi inainte, anunta ca arhiva va fi desecretizata.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Tudorel Toader: Nu voi prezenta in sedinta de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fara avizul CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca Ministerul Justitiei si-a facut datoria si a trimis Consiliului Superior al Magistraturii CSM) proiectul de lege privind modificarea codurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )