Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA; ma documentez privind istoricul constituirii

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA; ma documentez privind istoricul constituirii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca deocamdata nu stie cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, in conditiile in care este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu stie inca nici cand si nici cum va desecretiza arhiva SIPA, care contine toate datele magistratilor. El a declarat joi, in Parlament, ca este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Ministrul Justitiei s-a sucit. Tudorel Toader nu stie cand si in ce masura va desecretiza arhiva SIPA, desi cu doar o zi inainte anunta o desecretizare in cel mai scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu stie cand va fi desecretizata arhiva SIPA deoarece nu stie ce contine. Asta desi, cu doar o zi inainte, anunta ca arhiva va fi desecretizata.

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Daca sunt secrete de stat, nu le pot desecretiza eu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca nu poate da un termen exact cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, adaugand ca, atunci cand va avea desfasuratorul tuturor.

Tudorel Toader: Arhiva SIPA se afla la Administratia Penitenciarelor, vom vedea nivelul de secretizare pentru a vedea cine are competente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat marti ca arhiva fostului serviciu secret al ministerului, SIPA, se afla in prezent la Administratia Nationala a Penitenciarelor si va analiza cine are competenta pentru desecretizarea sa.

Tudorel Toader: Nu stiu in cat timp voi desecretiza arhivele SIPA

Tudorel Toader a facut noi declaratii cu privire la arhivele SIPA, joi dimineata, la Parlament. Nu pot spune un termen exact cand se vor desecretiza arhivele SIPA, pentru ca sunt in momentul.

Tudorel Toader va analiza cine are competenta pentru desecretizarea arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat marti ca arhiva fostului serviciu secret al ministerului, SIPA, se afla in prezent la Administratia Nationala a Penitenciarelor si va analiza cine are competenta pentru desecretizarea sa.

Klaus Iohannis: Nu stiu ce contine arhiva SIPA. Astept ca ministrul Justitiei sa-si tina promisiunea de a o desecretiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca arhiva SIPA sa fie desecretizata, asa cum a promis ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei.

Presedinta instantei supreme: Arhiva SIPA ar trebui desecretizata, pentru a inlatura suspiciunile. CSM vrea explicatii de la MJ privind arhiva SIPA

Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat marti, inainte de sedinta de plen a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca arhiva SIPA ar trebui desecretizata pentru a inlatura suspiciunile care planeaza asupra acestor documente de 15 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )