Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis: Nu stiu ce contine arhiva SIPA. Astept ca ministrul Justitiei sa-si tina promisiunea de a o desecretiza

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Nu stiu ce contine arhiva SIPA. Astept ca ministrul Justitiei sa-si tina promisiunea de a o desecretiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca arhiva SIPA sa fie desecretizata, asa cum a promis ministrul Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre scandalul Arhiva SIPA: E interesant cum apar ciorbe reincalzite in anumite momente politice. Unii devin tacuti, altii vorbareti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca problema Arhiva SIPA a revenit in atentia publica deoarece aceasta nu a fost tratata in trecut cu seriozitate si transparenta. El a sustinut c.

Judecatorul Cristi Danilet rupe tacerea. Ce contine arhiva SIPA

Unele dosare din arhiva SIPA contin barfe din viata personala a unor magistrati - unii inca in activitate -, informatii care nu ar fi trebuit adunate niciodata, cu atat mai pu.

Tariceanu, dupa ce Andronic a scris ca au fost copiate si sustrase dosare din arhiva SIPA: Nu imi aduc aminte de raport/ Predoiu: In mandatul meu nu s-a intrat in arhiva SIPA/ Ce spune ministrul Toader

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca la nivelul ministerului de Justitie se poate constitui o comisie pentru a verifica ce s-a intamplat cu dosare din arhiva SIPA, precizand ca el nu isi aminteste de un raport intocmit in timpul mandatului sau de premier de ministrul de Justitie din 2007, Tudor Chiuariu si trimis catre CSAT de catre succesorul sau Catalin Predoiu. Tariceanu a afirmat ca aceste arhive ar putea sa contina informatii compromitatoare la adresa unor magistrati cu care ei sa fie santajati. Dan Andronic a scris in Evenimentul Zilei ca parte din arhiva SIPA - care ar contine de la 10. 000 de dosare pana la 21. 000 de documente, inclusiv 3. 000 de dosare ale magistratilor - a fost copiata, iar unele documente au fost sustrase si chiar distruse.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei.

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu stie inca nici cand si nici cum va desecretiza arhiva SIPA, care contine toate datele magistratilor. El a declarat joi, in Parlament, ca este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat.

Ministrul Justitiei s-a sucit. Tudorel Toader nu stie cand si in ce masura va desecretiza arhiva SIPA, desi cu doar o zi inainte anunta o desecretizare in cel mai scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu stie cand va fi desecretizata arhiva SIPA deoarece nu stie ce contine. Asta desi, cu doar o zi inainte, anunta ca arhiva va fi desecretizata.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA; ma documentez privind istoricul constituirii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca deocamdata nu stie cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, in conditiile in care este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat.

Klaus Iohannis: Arhiva SIPA nu este un mare secret national. Ministerul Justitiei sa vina cu clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu.

Madalina Dobrovolschi, despre arhiva SIPA: Legislatia in vigoare trebuie respectata si aplicata

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a declarat, marti, pe tema informatiilor aparute in presa privind arhiva SIPA, ca exista legi in vigoare care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )