Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis: Arhiva SIPA nu este un mare secret national. Ministerul Justitiei sa vina cu clarificari

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Arhiva SIPA nu este un mare secret national. Ministerul Justitiei sa vina cu clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Nu cred ca este bine sa se introduca un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este de acord si nici nu considera posibila introducerea unui prag valoric in ceea ce priveste infractiunea de abuz in serviciu.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei.

Administratia prezidentiala, despre arhiva SIPA: Presedintele nu are atributii in domeniul desecretizarii, legislatia trebuie aplicata in litera ei

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a precizat marti ca presedintele Klaus Iohannis nu are atributii in domeniul clasificarii sau desecretizarii de informatii, dupa ce a fost intrebata intr-o conferinta de presa cum comenteaza discutiile despre arhiva fostului serviciu secret al ministerului Justitiei, SIPA.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Nu stiu ce contine arhiva SIPA. Astept ca ministrul Justitiei sa-si tina promisiunea de a o desecretiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca arhiva SIPA sa fie desecretizata, asa cum a promis ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Iohannis, despre scandalul Arhiva SIPA: E interesant cum apar ciorbe reincalzite in anumite momente politice. Unii devin tacuti, altii vorbareti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca problema Arhiva SIPA a revenit in atentia publica deoarece aceasta nu a fost tratata in trecut cu seriozitate si transparenta. El a sustinut c.

Madalina Dobrovolschi, despre arhiva SIPA: Legislatia in vigoare trebuie respectata si aplicata

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a declarat, marti, pe tema informatiilor aparute in presa privind arhiva SIPA, ca exista legi in vigoare care.

Presedintia Romaniei intervine in scandalul privind arhiva SIPA. Informatiile despre magistrati, care ar fi fost copiate ilegal, erau clasificate

Presedintele Klaus Iohannis a luat pozitie, prin intermediul purtatoarei sale de cuvant, Madalina Dobrovolschi, in controversa iscata in spatiul public de jurnalistul Dan Andronic, cu privire la arhiva SIPA.

Dan Andronic: in timp ce era inventariata, arhiva SIPA a fost copiata. Judecatorul Cristi Danilet: EvZ dezinformeaza

Jurnalistul Dan Andronic sustine, intr-un articol evz. ro, ca arhiva SIPA ar fi fost copiata in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, comisie formata din judecatorul Cristi Danilet si procurorul DNA Paul Dumitriu. Nu am modificat, copiat sau divulgat vreo informatie, a replicat Danilet. Macovei: Eu am decis desfiintarea acestui serviciu secret, intrucat existau informatii in spatiul public ca facea abuzuri.

Arhiva SIPA creaza panica pe scena politica! Fost ministru al Justitiei: in timpul mandatului meu a ramas sigilata

Scandal mare pe scena politica dupa dezvaluirile lui Dan Andronic cu privire la arhiva SIPA, fantoma a trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii si alte persoane interesate pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )