Libnet.ro
UNICEF

22:15

TURCAN: Finantarile pe fonduri europene nu au culoare politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCAN: Finantarile pe fonduri europene nu au culoare politica

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marti seara, ca finantarile din fonduri europene nu au culoare politica, iar in cazul administratiilor locale conduse de liberali, care au obtinut sume mai mari, faptul se datoreaza activitatii mai eficiente a acestora, conform Agerpre. continuă pe Ziarul Bursa

TURCAN: Finantarile pe fonduri europene nu au culoare politica

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marti seara, ca finantarile din fonduri europene nu au culoare politica, iar in cazul administratiilor locale conduse de liberali, care au obtinut sume mai mari, faptul se datoreaza activitatii mai eficiente a acestora, conform Agerpre.

Bucurestiul ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, luni, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, potrivit Agerpres.

MARCEL BOLOS: Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene in perioada 2021-2027

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europeni in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, astazi, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )