Libnet.ro
UNICEF

14:30

Turcan: Romania are cel mai STUFOS Guvern din istoria recenta, Ponta sa ii prezinte schema.

România Liberă România Liberă,
Turcan: Romania are cel mai STUFOS Guvern din istoria recenta, Ponta sa ii prezinte schema.

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca PDL il someaza pe premierul Victor Ponta sa prezinte public schema administratiei sale, inclusiv reteaua de consilieri personali si sa spuna romanilor cat cheltuie statul sa-i tina pe toti acesti oameni in functie, potrivit Mediafax. Din opozitie, USL sustinea un aparat guvernamental minim. Venit la putere, USL a umflat schema administrativa cat a putut. Avem in acest moment cu trei ministri mai mult de cat aveau guvernele PDL, . continuă pe România Liberă

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Rulajul bursei, la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni

Bursa de la Bucuresti a continuat ieri sa urmeze linia burselor externe si a crescut cu 0,6%, intr-o piata in care prudenta investitorilor la tranzactionare a dus lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni.

Faze Tari: Perfomanta incredibila! A facut sex intr-o zi cu 919 barbati; Are cei mai mari sani din lume si ii tot cresc; Fata nevazuta a Oktoberfest: Copii pierduti, furturi si come alcoolice

Ia-ti casa in Anglia! Te costa doar 4. 200 de lei! Cea mai ieftina casa din Marea Britanie, locuinta de la numarul 12, din Limetrees Close, Port Clarence. De ce nu mucegaiesc hamburgerii de la McDonald's? Uite raspunsul! Spre deosebire de alte alimente, hamburgerii de la McDonald's nu mucegaiesc.

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Apple nu mai are cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata

Apple a modificat pe site-ul companiei informatia conform careia Apple Maps este cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata. Aceasta modificare intervine dupa ce directorul general, Tim Cook,.

Apple renunta sa se mai laude ca are cel mai puternic serviciu de harti care a ...

Apple a modificat pe site-ul companiei afirmatia ca Apple Maps este cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata, dupa ce directorul general, Tim Cook, a cerut vineri scuze clientilor frustrati de erorile noului sistem de harti, potrivit Mediafax. Site-ul Apple, care afirma suprematia hartilor companiei, a fost modificat pentru a face o afirmatie mai realista, scrie portalul Gizmodo. Anterior, Apple descria propriul serviciu de harti astfel: Proiectat de Apple integral, Maps .

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost .

Australian Open: Cel mai bogat turneu din circuitul profesionist - Premii marite cu 15%

Organizatorii de la Australian Open au anuntat ca premiile in bani pentru editia din 2013 vor ajunge la 24 de milioane de euro, cu 15% mai mult decat in anul precedent, informeaza AFP.

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

Cutremur de 4,2 in Vrancea. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )