Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turda: Mai multe subsoluri au fost inundate in urma unei ploi torentiale

B1 B1,
Turda: Mai multe subsoluri au fost inundate in urma unei ploi torentiale

Mai multe subsoluri ale unor imobile din municipiul Turda au fost inundate, joi, in urma unei ploi torentiale, dupa ce canalizarea stradala nu a mai facut fata cantitatii de apa, relateaza Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

Stare de urgenta in Brazilia: 50.000 de locuinte au fost afectate de inundatii si mai multe sosele blocate din cauza alunecarilor de teren

Peste 50. 000 de locuinte au fost afectate de inundatiile care au lovit sudul Braziliei in ultimele zile. in 24 de localitati a fost decretata stare de urgenta si mai multe sosele importante au fost blocate din.

Porcii mistreti, spaima locuitorilor din mai multe comune din judetul Valcea

Porcii mistreti au dat iama pe terenurile localnicilor din mai multe comune din Valcea, printre care Pietrari, Costesti, Amarasti sau Glavile. Zeci de hectare cultivate cu cartofi si fanete au fost distruse de animalele salbatice.

Xi Jinping: Ar trebui sa sadim mai multe flori si mai putini spini

China si Statele Unite ale Americii trebuie sa sadeasca mai multe flori si mai putini spini in relatiile bilaterale, spune presedintele de la Beijing, Xi Jinping foto), citat de Reuters. Administratia de la.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

Mai multe drumuri din tara circulatia este intrerupta din cauza unor lucari de infrastructura. printre arterele vizare se numara DN 66, DN 67 B, DN7 si DN7A.

Fumatul ar putea fi interzis complet in institutiile publice, in urma unei propuneri legislative a unor senatori PSD

Mai multi senatori PSD, printre care Ecaterina Andronescu si Gabriela Firea, au initiat un proiect legislativ prin care fumatul ar putea sa fie interzis complet in spatiile autoritatilor si institutiilor centrale si locale. Propunerea a fost depusa la.

Evaziune fiscala cu paine si faina. Politia a inchis mai multe mori si brutarii

Politia a dat mii de amenzi in urma controalelor facute la brutarii, mori si magazine de paine din tara. Activitatile derulate au fost dispuse de seful Politiei Romane, chestor general Petre Toba, si au ca scop prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul producerii, prelucrarii, depozitarii si comercializarii produselor cerealiere si de panificatie.

Alte doua posturi de consilier general au fost vacantate in urma unei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti

Membrii noii majoritati din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) au votat luni, intr-o noua sedinta de indata, vacantarea altor doua posturi in CGMB, dupa retragerea sprijinului politic pentru.

BACALAUREAT 2014. Scandalul ia amploare. FRAUDA, intinsa la mai multe licee

Planul de fraudare a examenului de bacalaureat a fost pus cu grija la punct de catre cei implicati si nu a fost pentru prima data, reiese din referatul prin care s-a propus, ieri, arestarea preventiva a.

INS: Autorizatiile de construire, cu 6,3% mai multe decat in aprilie

In luna mai, au fost eliberate 3. 586 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 6,3% fata de aprilie si cu 6,6% fata de mai 2013, informeaza Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )