Libnet.ro
UNICEF

01:06

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

B1 B1,
Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,. continuă pe B1

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4/ In optimi cu emotii

Simona Halep a reusit sa se califice in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa un meci maraton de doua ore si 50 de minute disputat impotriva Kristinei Mladenovic Franta - locul 40 WTA). Dupa ce a castigat primul set cu 7-5, iar in al doilea a servit pentru a inchide partida si a avut doua mingi de meci, Halep a avut nevoie de decisiv pentru a se impune 5-7, 6-4).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto, unde va juca impotriva sportivei Belinda Bencic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala Rogers Cup, la Toronto, de la ora 20.00, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. S-a terminat primul set

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep joaca acum finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si incearca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep a pierdut finala, de la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Romanca a abandonat din cauza unor probleme medicale

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep, incerta pentru turneul de la Cincinnati

Calificata direct in turul al doilea la Cincinnati, unde in 2014 a ajuns pana sferturile de finala, Simona Halep nu stie suta la suta daca va evolua la turneul din Statele Unite.

Simona Halep va participa la turneul de la Cincinnati. E pe partea de tablou a Mariei Sarapova

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, este calificata direct in turul al doilea al turneului de la Cinncinati.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )