Libnet.ro
UNICEF

05:00

Turnul Eiffel si fratele sau mai mic. Sau despre cum stiu francezii sa-si ultrapromoveze patrimoniul turistic

Adevărul Adevărul,
Turnul Eiffel si fratele sau mai mic. Sau despre cum stiu francezii sa-si ultrapromoveze patrimoniul turistic

La picioarele celebrului Turn Eiffel a mai aparut un turn. Mult mai mic si mai colorat, acesta atrage privirile si flash-urile tuturor celor care isi poarta pasii pe esplanada Champ-de-Mars. De ce? Pentru ca este compus numai din scaune, fiind o replica originala a celui mai vizitat monument din lume. Asa spun francezii. continuă pe Adevărul

Turnul Eiffel si fratele sau mai mic. Sau despre cum stiu francezii sa-si ultra promoveze patrimoniul turistic

La picioarele celebrului Turn Eiffel a mai aparut un turn. Mult mai mic si mai colorat, acesta atrage privirile si flash-urile tuturor celor care isi poarta pasii pe esplanada Champ-de-Mars. De ce? Pentru ca este compus numai din scaune, fiind o replica originala a celui mai vizitat monument din lume. Asa spun francezii.

Surprize de la Gazprom: Din anul 2015 Moldova va primi gaze la un pret mai mic

Actionarii gigantului rus au aprobat tranzactia cu intreprinderea Moldovagaz privind livrarea in anii 2015-2017 a circa 10 de miliarde de metri cubi de gaze naturale in valoare de 3,5 miliarde de dolari. Astfel pretul mediu va fi de 350 de dolari pentru o mie de metri cubi, cu aproape 30 de dolari scadere cu circa 7,9%) mai putin decat a fost in anul 2013.

BNR: Creditul neguvernamental, cu 0,6% mai mic decat in aprilie

Soldul creditului neguvernamental a scazut in luna mai cu 0,6% in termeni nominali si reali) fata de aprilie, pana la nivelul de 216. 945,5 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cele mai neobisnuite lucruri despre Angelina Jolie

Angelina Jolie este cu siguranta una dintre cele mai apreciate actrite din intreaga lume, facandu-se cunoscuta nu doar prin talentul ei, ba chiar mai mult prin calitatile pe care le prezinta din punct de vedere fizic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )