Libnet.ro
UNICEF

12:00

TVR a ajuns sa aiba datorii totale de 787 milioane lei

România Liberă România Liberă,
TVR a ajuns sa aiba datorii totale de 787 milioane lei

Societatea Romana de Televiziune a avut in 2013 un profit de circa 3,17 milioane de lei, insa datoriile istorice ale Televiziunii Romane se ridicau la 787,8 milioane de lei la sfarsitul anului trecut. continuă pe România Liberă

FP a inregistrat in martie pierderi de 82,3 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna martie pierderi de 82,3 milioane lei, incheind astfel primul trimestru pe minus cu 79 milioane lei.

Santierul Naval Orsova si-a bugetat investitii de 2,38 milioane lei

Actionarii Santierului Naval Orsova simbol SNO) au bugetat, pentu acest an, un profit net de 3,5 milioane lei si investitii de 2,38 milioane lei, se arata intr-un raport oferit ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primele brute din asigurarile de locuinte ar putea depasi 100 milioane lei

Primele brute subscrise pentru asigurari obligatorii ale locuintelor vor depasi 100 milioane lei in acest an, fata de 60 milioane lei anul trecut, a declarat ieri Adrian Marin, directorul general al Generali Romania, companiei membra in Comitetul de Directie al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, despagubiri de peste 30 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit in 2013 despagubiri de 30,3 milioane lei, cu 2,9% mai mari decat nivelul de 29,4 milioane lei din 2012), dintre care 27,2 milioane lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu, citat de surse din presa.

Veniturile din asigurarile obligatorii de locuinte vor depasi pragul de 100 milioane lei in 2014 - Adrian Marin, membru in directoratul UNSAR

Veniturile din primele brute subscrise pentru asigurarile obligatorii de locuinte vor depasi pragul de 100 milioane lei in acest an fata de 60 milioane lei in 2013, in conditiile in care toti asiguratorii autorizati sa subscrie riscuri de catastrofa pot sa vanda si polite care acopera cele trei riscuri obligatorii prin lege: cutremure, alunecari de teren si inundatii, a declarat sambata Adrian Marin, membru in comitetul de directie al UNSAR Uniunea Asiguratorilor).

BRD ofera 525 milioane lei in cadrul Programului de garantare a creditelor pentru IMM-uri

BRD-Groupe Societe Generale lanseaza astazi comercializarea produsului de creditare reglementat de Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri, prin care va acorda credite in valoare totala de 525,6 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre companie.

Finantele au imprumutat 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani, la un randament de 4,59% pe an, in scadere fata de cel acceptat la operatiunea derulata in luna martie.

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane de lei, in urcare cu 2,9% fata de 2012, din care 27,2 milioane de lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu.

Controale inainte de Pasti: Carne, peste, bauturi alcoolice confiscate si amenzi de 3,6 milioane lei

Politistii au confiscat, intr-o singura zi, carne, peste, bauturi alcoolice si alte marfuri in valoare de peste 2,6 milioane de lei, au dat amenzi de aproximativ 3,6 milioane de lei si au depistat peste 450 de infractiuni, dupa controale facute in perioada premergatoare sarbatorilor de Pasti.

Nuclearelectrica a cumparat uraniu de 313 milioane lei

Nuclearelectrica a raportat, vineri, la Bursa de Valori Bucuresti, un contract de achizitie a uraniului in valoarea de 313,5 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2705 seconds )