Libnet.ro
UNICEF

17:00

TVR: Pierdere de 81,5 milioane de lei in 2014, pusa pe seama penalitatilor si taxelor neincasate in trecut

Hotnews Hotnews,
 TVR: Pierdere de 81,5 milioane de lei in 2014, pusa pe seama penalitatilor si taxelor neincasate in trecut

TVR a inregistrat, anul trecut, o pierdere de 81,5 milioane de lei, pe care o pune pe seama penalitatilor pentru intarzierea platilor catre ANAF, taxei TV neincasate in trecut, obligatiilor fiscale curente si platilor catre CNC si producatori de filme romanesti, potrivit unor documente puse luni de institutie la dispozitia presei. In prealabil, presedintele-director general Stelian Tanase a precizat ca datoriile totale ale TVR s-au ridicat la finalul lui 2014 la 700 de milioane de lei, din care 440 de milioane la bugetul de stat. continuă pe Hotnews

S-a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2015. Pasajul de la Ciurel primeste 80 milioane lei, pasajul subteran de la Piata Presei - 45 milioane lei, iar largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat luni bugetul Primariei Municipiului Bucuresti pe anul 2015. Astfel, Capitala are in acest an de cheltuit 4,2 miliarde lei. Printre proiectele de investitii care primesc finantare se numara: drumul expres spre Autostrada A1 si Pasajul de la Ciurel - 80 milioane lei, Pasajul subteran de la Piata Presei Libere - 45 milioane lei, largirea Sos. Prelungirea Ghencea - 70 milioane lei si largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei. Pentru pasajul pietonal de la Piata Romana s-au alocat 100 milioane lei, bani dintr-un credit finantat de Banca Mondiala. Intrucat consilierii generali nu doresc realizarea acestui proiect, primarul Sorin Oprescu spune ca banii vor fi redirectionati catre alte proiecte.

Mai multe biserici din Bucuresti si Catedrala Mantuirii Neamului primesc in 2015 circa 9 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2015 circa 9 milioane lei pentru biserici. Din aceasta suma circa 430. 000 lei vor fi alocati pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

MFE semneaza in aceasta luna contracte de aproape 600 milioane lei

Ministerul Fondurilor Europene MFE) va semna, in aprilie, mai multe contracte finantate prin Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE), in valoare totala de aproximativ 587 milioane lei, cu beneficiari publici si privati, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Datoriile TVR se ridicau la sfarsitul lui 2014 la 700 de milioane de lei. Cat datoreaza statului

Datoriile totale ale Societatii Romane de Televiziune SRTv) erau la sfarsitul anului 2014 de 700 de milioane de lei, dintre care 440 de milioane de lei la bugetul de stat, a anuntat directoarea economica a TVR Camelia Patru, potrivit Mediafax.

Guvernul a alocat 5 milioane lei pentru consolidarea cladirilor cu bulina

Executivul a aprobat programul national de actiuni din 2015 pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, pentru care a alocat cinci milioane de lei, in urma sedintei de Guvern de ieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )